Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi 1 yil süreli. Emeklilikte SGK da kontrol ister mi?

adngokcen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi 1 yil süreli. Emeklilikte SGK da kontrol ister mi?

S.a OturanBoğa 1 yil vergi indirimine den % 48 oran aldim işyeri 1 ay sonra kapandı engellide is imkanı yok issiz olarak vergi indiriminden heyete gerilimi yardımcı olursanız sevinirim

adngokcen

Vergi indirimine başvurmak için çalışan statüsünde sigortalı olmak şarttır.

Evet 1 yil kontrollu 48 oranım var zaten ilk başvurumu vergi indiriminden yaptım bir yil sonra ikinci heyette için vergi dairesine müracaat ayni ilk Ii giyimi olacak yoksa bu süreç nasıl isleyecek

adngokcen
Vergi indiriminizin süresi dolmuş, Evet yeneletme süreci de ilk aldığınız gibi olacak. Başvuru esnasında aktif sigortalı olmak şart.

S a
sormak istediğim benim piskiyatri den 20 osas dan 35 rapor aldim Bazalt ile 48 bir yil kontrollu benim ssk 4700 günüm var emekliliği ankara onaylarmi

Daha sonuçlan maddi oturan boğa ya 12 ay da yada 1 ayda sonuçlanacak vergi indirimi alıp alamayacağım sizce alma ihtimalin varmi vergi indiriminin oturan boga

adngokcen..hocam en başta yazımınız çok kötü ben şahsen zor anladım yazınızdan!...sorunuza gelirsek ankara dan gelecek cevabın sürelimi süresiz mi olacağını buradan kimse bilemez sadece düz mantık konuşur herkes,ankara süreli yi süresiz de yapar süresiz i süreli de yapar...kolay gelsin.

deathless cok teşekkür ederim 20 subat saglik kurulu da piskolojik olanlarda vergi indirimi verilmiyor diyen ler varda kafam cok karisik inşallah vergi indirimi çıkar

Formda konuşuluyor 20 Şubat'ta çıkan yönetmelik te benim %35 uyku apnesi 20 piskyatriden bazalt ile %48 1 yil kontrollu raporum var ankara vergi indirimini onaylarmi sayın meren

adngokcen

Onaylamaması için hiçbir neden yok. Teşhisler doğru ise süreli olarak hak kazanırsınız.

Üst Alt