Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alabilmek için 3 yıldır uğraşıyorum, ama alamıyorum. Ne yapmalıyım?

benzeriaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben vergi indirimi için 3 yıl uğraştım ve uğraşım sonuç vermedi aldığım rapor oranlarını maliye düşürüyor emekli olamıyorum normalde hakkım olan hakkı alamıyorum ne yapabilirim hangi yollarla alayım hukuki süreç nasıl olur tavsiye eden yer ve avukat varmı benim yüzde kırk raporum var başbakanlık kartımda var nufus cüzdanımın arkasında yüzde 40 yazıyor işçi bulma kurumunda kaydım mevcuttur engelli diyerek yadımcı olursanız sevinirim..

biz engelliler tüm dünyada rahatlık la her yolu kendileri yapıyorlar bizde ise tam tersi bu hükümet tüm haklarımızı aldı elimizde engelli olarak şiddetle kınıyorum ve benim gibi düşünen çok sayıda arkadaşım var çaresiz bir şekilde beklemekteyiz olmayacak biliyorum birlik olursak bazı şeyleri başarırız biz bedenen engelliyiz onlar beyinden engelliler........

özürün özürlü cetvelinde 40 ve üzeri olması gerekiyor ama düşürülüyorsa il saglık müdürlüğüne itiraz et hakem hasataneye sevk ederler

itiraz ettim fakat yinede aldığım sonuçlar düşüktü ve olmadı
yüksek aldım düşürdüler yüzde 46 aldım yüzde 25 düşürdüler ve diğer aldığım daha da düşüktü yüzde 37 olmadı
kolaylık olması gerekirken tam tersi zorlaştırılıyor gittikçe teşekkürler

Sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzerinde işgücü kaybı raporu alabilecğinizi düşünüyorsanız, başvurunuzda rapor oranını düşüren Maliye'yi dava edin. Mahkeme sizi bir hastaneye sevk eder, oradan alacağınız rapor oranı belirleyici olur.

maliye gittikçe işi zor ve iyice çıkmaza soktu zaten bu hafta maliyeye gittim hastanaye sevk etsinler diye şimdide siz ankaraya dilekçe yazacaksınız yazı bize gelcek biz size haber vereceğiz ondan sonra sevk olcaksınız ben artık hiç umudum kalmadı ben başa çıkamadım pes doğrusu kahrolası yol arıyorum ama yok arkadaşlar hani kolaylıkla çözülecekti hani engellilerin hakkı korunacaktı yazıklar olsun allahından bulsunlar ben isyan ediyorum çünki çalışacak durumunda yok kahrolası

Üst Alt