arkadaşlar ben vergi indirimi için 3 yıl uğraştım ve uğraşım sonuç vermedi aldığım rapor oranlarını maliye düşürüyor emekli olamıyorum normalde hakkım olan hakkı alamıyorum ne yapabilirim hangi yollarla alayım hukuki süreç nasıl olur tavsiye eden yer ve avukat varmı benim yüzde kırk raporum var başbakanlık kartımda var nufus cüzdanımın arkasında yüzde 40 yazıyor işçi bulma kurumunda kaydım mevcuttur engelli diyerek yadımcı olursanız sevinirim..
biz engelliler tüm dünyada rahatlık la her yolu kendileri yapıyorlar bizde ise tam tersi bu hükümet tüm haklarımızı aldı elimizde engelli olarak şiddetle kınıyorum ve benim gibi düşünen çok sayıda arkadaşım var çaresiz bir şekilde beklemekteyiz olmayacak biliyorum birlik olursak bazı şeyleri başarırız biz bedenen engelliyiz onlar beyinden engelliler........
biz engelliler tüm dünyada rahatlık la her yolu kendileri yapıyorlar bizde ise tam tersi bu hükümet tüm haklarımızı aldı elimizde engelli olarak şiddetle kınıyorum ve benim gibi düşünen çok sayıda arkadaşım var çaresiz bir şekilde beklemekteyiz olmayacak biliyorum birlik olursak bazı şeyleri başarırız biz bedenen engelliyiz onlar beyinden engelliler........