Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alabilmem için izlemem gereken yol nedir?

FaCia

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
2
18.09.2009 bir kırtasiyede işe başladım. 400 TL MAAŞ + SİĞORTAYA çalışıyorum. maaşımı elden verecekler. Ben vergi indirimden yararlanmak için yapılması gerekenleri biliyorum. ama sonuc olarak maaşım aynı kalacak herhalde. erken emeklillk için böyle bişey yapacağım ama ne yapacam bilmiyorum.

cx571,
Maaşının aynı kalması ayrı bir şey, vergi indirimi ile erken emeklilik hakkı elde etmen ayrı bir şey. Bence vergi indirimi için müracaat et. En azından yarın için,

MAKRİ o zaman ben vergi dairesine gidiyorum.

Şuan için maaşını düşünmenin bir anlamı yok bence ilerde emekli olurken çok faydası olacak artı ssk giriş tarihin ney mehmet...

29.09.2009 ssk giriş tarihim. İşe başlama tarihimde 18.09.2009 1 hafta deneme süresi oldu. sonra kbl edildim. Şimdi gerekenleri yapacağım. yınede bilgi verirseniz iyi olur.

Ozaman senin vergi ind. almana gerek yok sen emeklilik günün geldiginde baglı bulundugun sgk ya giderek yetkili hastaneye sevk isteyeceksin..

benım kafam iyice karıstı ben şimdi Bağlı bulunduqum VERGİ DAİRESİNE GİTMİCEKMİYİM(DEFTERDARLIK'A)

İlker'in bu görüşüne katılmıyorum. Özel sektörde ve aynı yerde emekli oluncaya kadar çalışacağını kim garanti edebilir ki. Evet İlker'in dediği gibi bir yöntemde doğru ama, söz konusu kişinin emekliliğine iki-üç ay yok ki.
Yine bence; vergi indirim belgeni al, bu ülke de yarın olacağı belli değil ki 25 yıl sonrası için belli olsun.

Makri;

burda zaten ben 1 sene çalışır cıkarım yanı belli olmaz.. ondan dıyorum devlet dairesi değil sonucta. Bana şimdi ne yapcam hakkında tam detaylı bilgi verirmisiniz?

Mehmet sen vergi ind. hakkı alabildin mi?

günümüz itibariyle emekli olabilmek için vergi indirimi alınması şarttır...peki ileride bunun kanunen kalkma ihtimali varmıdır? öyle söylentiler duyuyorum...bilginiz varmı?

arkadaşı hep yanlış yönlendirmişsiniz ya.iş yerinde çalıştığına dair bi yazı -fotograf 3 adet ti galiba-4 aylık hizmet dökümün-sağlık karnesi fotokopisi b ukadar .
erde oturuyorsun ve özürün neydi bilsek yardımcı oluruz

Karabükte yaşıyorum. 2008 yılında maaş talebi için rapor almaya gönderildim devlet hastanesine hastene %56 rapor verdı ama babam devlet memuru diye bana maaş bağlanmamıstı ve o rapor bende duruyodu gerekli belgeleri qötürdüm defterdarlıqa ve benım elımde olan raporun geçerli olduqunu söledi ve raporumuda aldı elimden rapor lazım olunca ne yapacam dediğimde rapor lazım olunca tasdikli örnek veririz dediler sorun olmaz her yerde qeçer dedi. vergi indirim hakkı elde eddim mi edmedım mı belli değil daha iş yerıne yazı gelmedi.

Üst Alt