Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alan kişi işyeri değişikliğinde vergi dairesine bildirmek zorunda mı?

ali kendir

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar,

ben 2002 yılında meliyeden vergi indirimi alarak ssk'lı 1995 yılında işe başladım. 2002 yılında maliyeden %65 vergi indirimi ile işime devam ettim. 2004 yılında işyerimden ayrılarak ayni ilde başka bir işyerine başladım. Yeni işyerime maliyeden bir önceki işyerime gönderilen vergi indirim belgelerinden bir örnek ibraz ederek özürlü kapsamında ssklı olarak tekrar işe başladım.2002 ilk işyerinde ve 2004 ten buyanada 2.işyerimde özürlü statüsünde ssklı olarak çalışıyor ve vergi indirim ücretimde maaşıma yansıyor. Tabi ben işyeri değiştirirken işyerine evraklarımı verdim ama maliye ye bildirimde bulunmadım. Bu durumda emekliliğime 4 ay kaldı. Bu konuda bir sıkıntı yaşarmıyım ?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Bülent beyden de rahatlatıcı bir cevap bekliyorum.

arkadaşlar ben vergi indirim onayını 18 mayısta aldım. vergi indirim başvurumu yaparken başka bir işyerinde çalışıyordum. nisan ayının 26 sında şimdiki işimde çalışıyorum. ama vergi indirim sonucunu önceki işyerime postalamışlar. kısacası şimdi bu belgeyi elde etmem için ne yapmam gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.!!!!!!!!

Ali, bir başvuruda bulunmak zorunda değilsin. Rahat ol :)

Halil, başvuru yaptığın defterdarlığa gidip konuyla ilgili yazıyı alabilirsin...

Bülent abi süpersin ya çok rahatladım inan. 4 ay sonra allah izin verirse dilekçemi vereceğim. Iyi çalışmalar.

Üst Alt