Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alayım mı karar veremedim..?

alaattin41

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
8
öncelikle böyle bir site kurup insanlara yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim şimdiden

benim sorum şöyle daha bir kaç gün önce yüzde 56 engelli ve sürekli yazan ve kalıtsal hastalığı olan biri olarak rapor verildi özelde çalışan biri olarak benden zaten vergi kesilmiyor** işveren le anlaşmamız böyle net 2500 TL maaş alıyorum ta ki. Aralık ayına kadar aynı alıyorum. yani brüt maaşım Mayıs ayından itibaren yükseliyor vergi kesilmediği için
eğer vergi indirimi alırsam hesaplama ma göre yıllık 10000 TL sigorta daha düşük yatacak yani her ay brüt 3200 falan olacak oysa vergi kesilme se Mayıs dan itibaren brüt maaşım yükseliyor

şimdi benim sorum ise ben vergi indirimi alıp emeklilik i* yirmi yıllık süre ile 8 sene kalmak kaydıyla garanti* altına mi alayım yoksa vergi indirimi almadan böyle devam edip sekiz sene sonra onaylataym mi

bu arada o zaman tekrar rapor al derler mi hangisini yapayım

bu arada şu an vergi indirimi onaylanırsa sekiz sene sonra tekrar rapor al derler mi raporum yeni ve sürekli

umarım anlata bilmişmdr özellikle Bülent abi derin tecrübelerine güvenerek cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar

vergi indirimi alarak işi garantiye almak mantıklı olur ayrıca vergi indirimini alın işyeri işleme koymasın öyle devam edin

peki Mehmet kardeşim sekiz yıl sonra emekli olduğum vakit aiv vergi indirimi için eğer sürekli onaylanırsa yine de tekrar ettirirler mi bu çok eski diye birde işveren bunu kabul eder mi acaba

sürekli vergi indirimi alındığında sürekli gecerlidir emeklilikte tekrar istenmez

sonunda cevap geldi

10 temmuz itibari ile gönderdiğim vergi indirimi raporu Nihayet bugün geldi.çok şükür aynen onaylanmış.ama süre falan hiç yazmıyor sürekli mi kabul ediliyor birde işverene söyleme konusunda kararsızm çünkü benden vergi kesmiyor üstelik haziran ayından sonra brüt maaşım yükseliyor 31 TL için acaba değer mi çünkü emekli maaşım yüksek olsun istiyorum

vergi indirimi alırsam Mayıs yada haziran ayından sonra brüt maaş düşüyor mu acaba 3.derece olarak yoksa aynı mı kalır şimdiden teşekkürler arkadaşlar

bence değmez zaten vergi indirimi alarak emekliliği garantiye almışınız

peki Mehmet kardesim engelli bordroları nasıl oluyor haziran dan sonra 3.derece olanlara da vergi kesilir mi kardeşim fikrin varmı

bu arada sen İzmit li misin

alaattin41

Vergi kesilecek ancak matrahtan 210 TL'si istisna tutulacak. Bu da maaşınıza ayda 31,50 TL'lik katkı sağlayacak.

hozgul

çok teşekkür ederim bende işverene söylememe kararı aldım en mantıklısı bu zaten

Üst Alt