Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi aldıktan sonra emeklilik dilekçemi verdim..?
hasmer
öncelikle hayırlısı olsun allah güle güle yemeyi nasip etsin asgari ücretten ödendiyse pirimlerin 776 tl + 30tl ek ödeme benimde aynı 20 günde evraklar geldi e devlette daha önce çıkar 10 günde.
merhabalar 2.dereceden vergi indirimim onaylandı..halen çalışıyorum.1 eylul 2014 te engelli emekliliğinden yararlanmak için 17 yıl şartım doluyor.başvuruda bulunmak için;vergi indirimi aldıgım tarıhten itibaren işyerim tarafından vergi indiriminden yararlanıyor olmam şartmı?yani sgk bana neden işyerinde özürlü kadrosunda çalışıyor görünm üyorsun dermi?
kısacası işyeri beni vergi indiriminden yararlanıyor göstertmesede ben dogrudan sgk ya vergi indirimiyle emekliliğe başvuruda bulunabılırım yanı öylemi?
teşekkürler ugur fakat burada 15 yıldan aşağı yıl görünmemekte benimki 12 yıl ve başlangıcı 2000 yılı
ben bu tablodan bir şey anlamıyorum lütfen yardım eder misiniz ben şimdi 170 i aradım benim ssk prim günüm 2599 bağkur istege bağlı günüm ise 677 toplamda 3276 bu primm günü ile vergi indirimiyle emekli olabilir miyim en az yüzde kaç almam gerekli lütfen ben inceliyorum bu tabloyu anlamıyorum arkadaşlar
vergi indirimi olan biri emekli olurken tekrardan rapor ve vergi indirimi almasına gerek yok vergi indirimi bir kez alınır süre kısıtlaması yoksa ömür boyu geçerlidir