Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alınca engelli kadrosuna geçmek gerekir mi?

Hacı88

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende doğuştan özürlüyüm ama rapor almamıştım yeni aldım 44 daha çalıştığım yerde özürlü kadrosuna geçmeden Ankara ya gönderdim bu arada rapor ömür boyu yanlışmı yapmışım bilgi alabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim

Hacı88

Özürlü kadrosuna geç, geçmende bir sakınca yok, bu arada vergi indirimi başvurunda Ankara dan %44 olarak onaylanırsa hadi gözün aydın.

Hacı88

Engelli kadrosunda olup olmamanın vergi indirimi ile hiç bir ilgisi yok. Vergi indirim başvurunuz geçerlidir...

İyi akşamlar arkadaşlar benim vergi indirimim 44 ile onaylanmış ancak üzerinde herhangi bir süre ibaresi yok normal mi yani şartları oluştuğunda emekli olabilirmiyim birde gelen evrakta iş yerine başvurduğum iki ay önceki tarihte ücretlendirilir diyor acaba bana işyeri iki aylık ödemeyi yapası gerekli değil mi

Şimdiden teşekkürler yardımlarınıza

evet ..ayrica isveren sizi iskura gonderebilir orada kayit olusturmanizi isteyebilir.sizi engelli kadrosunda kullqnmak isteyebilir.bir sakinca yok..yaklasik aylik 35 tl gibi ucret farkedecektir maasiniza ..

İşkurda kayıt oluşturdum zaten ama evrak bugün eve geldi iş yerine evrağı teslim ettiğimde iki aylık tutarıda ödemeli mi ve emeklilik

Hacı88

Vergi indirim hakkının hangi tarih itibarı ile geçerli olduğu o kağıtta yazar. O süreden sonraki maaşınıza yansımalı indirim

Evet, süre kısıtlaması yoksa vergi indirim hakkı sürekli demektir. Artık günü geldiğinde emeklilik başvurusu yapabilirsiniz.

Hacı88 merhaba
Vergi indirimi başvurunuz Ankara dan ne kadar zamanda sonuçlandı?

2 ayda sonuçlandı Ankara telefonla aradım öncelikle ordan öğrendim

Üst Alt