Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alırsam 650 TL'lik aylığıma ne kadar fark yansır?

cemil5848

Yasaklı Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam 100/50 raporum var 650tl ile bir özel şirket de çalışıyorum vergi indirimi yaptırırsam maaşıma ne kadar yansır şimdiden teşekürler

3.derece vergi ind.hakkı kazanırsanız maaşınıza 25.50 tl yansır..

arkadaşlar 1.derece için pekı ne kadar olu bılgısı olan varmı acaba
ben çıkardım iş yerıne verdım bu ne nereye verecez nasıl yapacaz dedıler aldım ellerınden dahada uğraşmadım
eyerr çokbısey tutuyosa bızde alalım yha:d

Bayram kardeş 1.derece vergi ind.hakkı maaşına 105.00 tl yansıtır.İş yerinde bu bilgiyi bilmeyenlere ögrenmeleri için baskı yapmalısın ki bu hakkı alabilesin..

çok teşekur edrm ılker kardeş bılgılendırdığın için.

bizimkilerde vermiyor bahane üstüne bahane 24.5 tl için yapmadıgımız kalmadı

İlker bey emeklilerde de yani özürlü raporu olup ardından vergi indirimi hakkı kazanması neticesinde yaşlılık emeklisi olan kişilerin de bu bahsedilen vergi indirimi veya avantajından yararlanma durumu söz konusu mu..? Diger normal yoldan emekli olmuş bir bireye nazaran bordrosunda farklı bir kesinti oranı falan var mı..? Diger yandan başka bir soru, yine bu yolla emekli olmuş bir engellinin yeniden çalışması durumunda onu işe alan işveren için ve çalışan emekli engelli için bir takım avantaj ve indirimler var mı..? Şimdiden teşekkür ederim...

[FONT=Comic Sans MS]Yukarıdaki sorumun cevabı hakkında bir bilgisi olan var mıydı acaba..? Dogrusu merak ettim, tekrar çalışan emeklinin indirim veya başka bir avantajı olup olmadıgını ve tabii ona iş olanagı tanıyan işvereninin de...[/FONT]

hak varda veren yok bahane üstüne bahane

Üst Alt