Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alırsam maaşıma ne kadar katkısı olur?

kalfa76

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 29 04 2011 tarihinde iş yerine gelen yazıda 16 02 2011 tarihinden geçerli olmak üzere 2 derece vergi indiriminden yararlanabileceğim yazıyor maaş bodromda nasıl bir artış olacak bilgisi olan varmı net bir şekilde elime ne kadar fazla üçret geçecek 1000 TL maaş 59,60 AGİ 120 Yol üçreti alıyorum diyelim bunlara artı bir tutar ekleneçek mi ? saygılarımla

2.derece vergi ind.hakkı kazandığınız için 55 tl daha yansıması gerekli maaşınıza

Vergi İndirimi Maaş Bodroma yansımadı

Merhaba arkadaşlar 16 02 2011 tarihinden itibaren geçerli olamak üzere vergi indirimin den yararlana bilecegime dair yazı 28 04 2011 tarihinde bakanlıktan iş yerime geldi bugün 02 05 2011 maaş bodromu gördüm Geçen aylardaki bodromla aynı .Her hangi bir değişiklik yok vergi indirimi bodroda nereye yansıyor diye bodroları hazırlayan kişiye sordum bana biz netten anlaştıgımız için vergi indirimi yok dedi bu uygulama dogrumudur .Bu konuyu çok araştırdım ama net bir şey bulamadım.Ancak tüm çalışanların devtede ödedikleri bir gelir vergisi var biz engellilerbu vergiden muaf tutuluyorsak işverenin bu muaf oldugumuz tutarı bize ödemesi gerekiyor ama nasıl ne şekilde birde netten anlaşılan iş yerlerinde çalışan engelliler vergi muafiyeti kapsamına girmiyor mu ? Bu kanularda bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum saygılar

Üst Alt