Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için çalışıyor olmak şart mı?

mogann

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
8 Ay önce; yaralandım. T-12 seviyesinde tam kesi. Hastaneden raporumu 2 gün sonra alacağım. Vergi indirimi için; müracaat edeceğim, sonra erken emeklilik istiyeceğim. 23 yıllık sigortalıyım, prim gün sayım 6200. Soru: Vergi indirimi için bir yerde çalışıyor olmak gerekiyormu? Ben şu anda çalışmıyorum, bilgisi olan acilen beni bilgilendirsin. Hepinize geçmiş olsun.

Vergi indirimi almak için bir yerde çalışman gerekli...

Ben bir yerden bir aylık giriş yaptırıp öyle başvurmuştum sonra sigortamı kapattım çalışmadan başvurman imkansız...

çünkü çalışıyo belgesi ile vergi dairesine başvuruyorsun.

forumda vergi indirimi yazan başlıgı incele lütfen: http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

orda başvuru formları var biryerde bir aylık sigorta açtır o formu doldur kendin gidip istanbulda isen vatan caddesindeki vergi dairesinde engelliler bölümünden başvuruyon..

iki ay içinde evisde gözüküyo...

sonrada raporun eline ulaşmasını bekliyon..

sonrada unkapanında sgk başvurup emeklilik işlemlerini başlatıyorsun..

erenberen merhaba,
Ben başvuruda bulundum Beylikdüzünde vergi dairesine o beni Aksaray yada tekirdağa yönlendirdi.

Aksaray adresi verdi senin başvurduğun yerin açık adresi nedir netten baktım Akşemsettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad.) No:56 Fatih /İSTANBUL

bu yazıyor doğru mudur ?

İstanbulda buradan başvuru yapabilir miyim?

Plumeria;

Merhaba arkadaşım aynen adres dogru...

Vatan caddesinde fatih belediyesinin yanında bu yer..

Vatan caddesinde kime sorsanız gösterir.

Vatan caddesi vergi dairesi nerde deseniz hemen gösterirler..

çok merkezi bir yer de zaten..

Vergi dairesine giriyorsunuz.. ilk saga dönüyorsunuz...

20 metre gittikden sonra numarotör var. engelli vergi indirimi için diyorsunuz no veriyorlar.. içeri giriyorsunuzz...

Camlı bölme var engelli birimi için ordan evraklarınızı veriyorsunuz işlem tamam..

rapor fotokopisi kimlik fotokopisi iki adet resim hepsi bu belgelerinizi alıyorlar... sonra evisden takip ediyorsunuz 1.5 ay içinde evisde gözküyo sonrada belgenizin işyerine gelmesini bekliyorsunuz.. hepsi 3 ayı buluyo yaklaşık...

Üst Alt