Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için hangi belgelerle başvuru yapmalıyım?

turbay

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Panhipopituitarizm hastalığımdan dolayı 2 gün önce Ankara Numune hastanesinden %60 sürekli rapor aldım
Gazi üniversitesin de 4/b kadrosunda çalışıyorum(ssk ya bağlıyım ) vergi indiriminden faydalanmak için kurumda ki yetkili kişiyle görüşmeye gittim ne işlem yapacagını bilmiyor ankara defterdarlığına verilmek üzere bir dilekçe örneği ve hangi belgelerle başvuru yapmam gerekiyor.Teşekkür ederim

Ankara degterdarlığına evraklarımı verdim rapor un aslını aldılar devamlı aslı onlarda mı kalacak yoksa onu bana iade ediyorlarmı acaba işlemler 45 gün sürer dedi memur. raporum yeni tarihli olması ve Ankara da olmam bu süreyi kısıaltırmı acaba tşlkler

Keşke aslını vermeseydiniz... Bence hemen gidip aslını alın onlardan ve noter onaylı bir nüshasını verin...

1 mart ta defterdarlığa verdiğim rapor um 18 mart tarihinde maliye sağlık kurulunda %60 olarak onaylanmış
şimdi evrak defterdarlığa ve işyerime ulaşması ne kadar zaman alır acaba teşekkürler

turbay;

Bişey merak ettim:confused: Bu forumda bir çok kişi %70 yolladım %38 e düşürdüler gibi idda larda bulunuyorlar!
Sizden ricam raporunuz ile kazandığınız vergi indirim belgesini yanyana resim olarak yapıştırabilirmisiniz!
İnanın bu ülkede kime inanıcamı şaşırdım...
:confused::confused::confused:

bugün telefonla sordum 2 .dereceden %60 olarak aynen onaylan dı dediler yazıssı gelsin burada yayınlarım

Vergi indiriminden yaralandığıma ait bana da bi evrak gelecekmi yoksa sadece çalıştığım işyerine mi gelir bu evraklar

İş yerinize gelir. İş yerinizden size bilgilendirme yapılır..

18 mart tarihinde maliye sağlık kurulu evrakları defterdarlığa gönderdiğini söyledi 25 mart olmuş da ha defterdarlarlığa evraklar gelmemiş dikmen caddesin den ulus a 1 hafta da gelmez mi ya ne kadar yavaş :(((

Evraklar tamamlansa bile postaya verilmesi, alan yerin de onu kayda geçirip işlemi tamamlaması zaman alır. Bürokratik yavaşlık işte... Hala gelmediyse, bugün yarın gelir.

1mart 2011 tarihinde başvurmuştum 4 nisan itibarı ile işyerime gelmiş yazı

Üst Alt