Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi almak için hangi yolları izlemeliyim?
16 Aralık 2010'dan sonra alınmış raporunuz varsa elinizdeki raporla, yoksa/kabul etmezlerse elinizdeki raporu defterdarlıktan sevk alarak rapor aldıktan sonra, iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak işyerinizin bağlı bulunduğu vergi dairesine başvuru yapın. http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html
arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar,bugün şağlık kurulundan vergi indirimi için %41 rapor aldım sizce bu oran ankarada düşürülürmü.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekürler
raporunuzun aynı şekilde onaylanacağını düşünüyorum benimde yeni onaylandı raporum aynen gönderildiği gibi geri geldi forumdan takip ettiğim kadarıyla son zamanda çoğunun raporları aynı şekilde onaylandı
slm arkadaşlar, geçen hafta vergi indirimi için sağlık kurulu raporu aldım,bir nüsha verdiler bana vergi dairesine hastane biz göndereceğiz dedi.burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar kendileri götürmüşler,ne yapmam gerekir.
Vergi indirim başvurusunda raporu hastane vergi dairesine kendisi gönderir. Çok çok istisnadır kişiye elden verilmesi (aslında böyle bir uygulama zaten yok. Ama bazen iyniyetli bir memura denk geliyor arkadaşlar...)