Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için hangi yolları izlemeliyim?

kobra3452

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
vergi indirimi alabilmek için hangi yolları izlemeliyim.ortopedik engelliyim

6 ay önce aldımyüzde 40 defterdarlık nerededir yardımcı olurmusuuz

Elinizdeki raporu kabul ederler o halde siz işyerinizden çalıştığınıza dair belge alıp işyerinizin bağlı olduğu vergi dairesine başvurun.

Topkapı / Cevizlibağ, Yeşil Kundura binası.

Hastaneden aldığım aslı gibidir raporu geçerli mi yoksa aslı mı gerekli?

Asıl ya da noter onaylı rapor kabul edilir. Ama bence hastaneden alınan aslı gibidir kaşeli rapor da kabul görecektir

Oranı tescil etme hakkı her zaman olduğu gibi yine Maliye'de.

2005 tarihli rapor asla iş görmez.

vergi indirimi için hangi yolları izlemeliyim

arkadaşlar vergi indirimi için baş vurucam hangi yolları izlemeliyim

ankarada oran düşermi

arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar,bugün şağlık kurulundan vergi indirimi için %41 rapor aldım sizce bu oran ankarada düşürülürmü.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekürler

raporunuzun aynı şekilde onaylanacağını düşünüyorum benimde yeni onaylandı raporum aynen gönderildiği gibi geri geldi forumdan takip ettiğim kadarıyla son zamanda çoğunun raporları aynı şekilde onaylandı

cevap için tşk

raporunuz nekadar zamanda sonuçlandı

İstanbul için hala Topkapıda ki deftarlığa mı başvuruluyor vergi indirimi için ?

hayır verhi dairesi aksaraya taşındı oraya başvurabilirsiniz

vergi indirimi

slm arkadaşlar, geçen hafta vergi indirimi için sağlık kurulu raporu aldım,bir nüsha verdiler bana vergi dairesine hastane biz göndereceğiz dedi.burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar kendileri götürmüşler,ne yapmam gerekir.

Vergi indirim başvurusunda raporu hastane vergi dairesine kendisi gönderir. Çok çok istisnadır kişiye elden verilmesi (aslında böyle bir uygulama zaten yok. Ama bazen iyniyetli bir memura denk geliyor arkadaşlar...)

vergi indirimi

slm arkadaşlar nihayet 70 gündür beklediğim vergi indiriminin sonucu geldi %41 le gitmişti aynı şekilde geri geldi.sizlerle paylaşayım dedim.:)

Üst Alt