Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için işyerimden herhangi bir belge alacak mıyım?

bey.er.ahm.

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar rica etsem çok acil bir cevap bekliyorum soruma ''şimdi ben bugün vergi indirimi için hastaneye muracaat edip rapor alacağım ama çalıştığım yerden herhangi bir evrak veya belge alacakmıyım? yoksa direk gidip hastaneden rapormu alacağım,alacağım rapor heyetmi yoksa tek hekim raporumu ?beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü bu gün başlamak istiyorum.hiç bir bilgim yok bu konularla ilgili ilginiz için şimdiden teşekkürler.

İlk önce iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alacaksınız o belge ile maliyeye müracaat edeceksiniz maliye sizi rapor vermeye yetkili hastaneye sevk edecek..

ben küçük bir ilçede oturuyorum ordaki mal müdürlüğünemi vereceğim yoksa ile bağlı defterdarlıkmı?

Evet mal müdürlüğüne müracaat edin...

Ilker bey merhabalar ben cuma günü rapor için dr. Gittim tek göz görmüyorsa %20 veriyormuş ya varmı böyle bir şey allah aşkına tek göz olmazsa %32 olmuyormu?ben kendi ameliyat olduğum dr. Gitsem olmazmı?doktorum istanbul şişli etfal hastanesinde ama

Beyza ,
Hastalığa verilen oranlar ile ilgili bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar sizinle bilgileri paylaşacaktır bekleyin..

İlgili yönetmeliğin 51. sayfasında % 32 olduğu anlaşılıyor...

Üst Alt