Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için nasıl bir yol izlemem gerekir?

yılmaz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
yeni çıkan yasalara göre vergi dairesinin yönlendirmesini beklemeden tam teşekküllü hastaneden vergi indirimi için rapor alsam raporda vergi indirimi için aldığı ibaresi belirtilmiş olsa daha sonra vergi dairesine vergi indirimi için başvuru yapsam her hangi bir sorun çıkarmı veya vergi dairesi tekrar kendi istediği hastaneye yönlendirip rapor isteyebilirmi ? yada yeni çıkan yasa ve kanun değişikliklerine göre vergi indirimi almak için nasıl bir yol izlemem gerekir?

Birşey yazmasınada gerek yok, şahsi olarak başvurup alabilirsiniz. % 40 ve üzeri olması yeterli...

daha önceleri vergi dairesinin yönlendirdiği hastanelerden alınması gerekiyordu şuanda böyle bir şart kalktı diye biliyorum doğrumudur acaba

evet sevkle alınma şartı yok...

peki çok teşekkür ederim tan teşekküllü herhangi bir hastaneden almam yeterlimi?

vergi indiriminden nasıl yararlanırım?

% 44 istihstam olarak degerlendirilmiş raporum var 18.11.2013 tarihli

vergi indirimi başvurusunun sonuçlanması

merhaba
30.05.2014 tarihinde vergi indirimi için ödemiş ilçesi vergi dairesine başvuruda bulundum.görevli memur evrakların izmir defterdarlığına gönderileceğini söyledi.vergi indirimi sorgulama sitesinden baktığımda Maliye Bakanlığına yazı yazılıyor diye not düşülmüş.vergi indirimi belgemin sonuçlanması tahmini ne kadar zaman alır.teşekkürler

6 aya kadar zaman alabilir. Genelde 2-3 ayda sonuçlanır bulunduğunuz merkeze ve çalışanların iş yoğunluğuna bağlı olarak işlem görülüyor.

vergi indirimi belgemi

vergi indirimi belgemi işyerimdenmi yoksa vergi dairesindenmi almam gerekiyor?

vergi indirimi belgem 2. dereceden onaylandı.raporumda sürekli ibaresi mevcut.emeklilik zamanımdan tekrar vergi indirimi belgesi almam gerekirmi?

Bu aldığınız vergi indirim hakkı çalışma yaşamınız boyunca geçerlidir. Yeniden bir işlem yapmanız söz konusu olmayacak.

arkadaşlar % 51 engelli raporu aldım. Vergi indirimi için ne yapmam gerekiyo Adalet Bakanlığında çalışıyorum. Ya da yapmamam gereken şeyler de varsa yardımcı olabilir misiniz. Herkese çok geçmiş olsun. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Bu arada daha hastaneden raporumu almadım. Aslı gibidir falan yapmam gerekiyor mu. İdari işler Müdürlüğüne aslını mı vermem gerekiyo, hata yapmak istemiyorum sonradan pişman olmamak için

% 40 engelliyim vergi indirimi için evrakları maliyeye verdim. sağlık raporunu hastaneden aslı gibidir yaptırmıştım ancak illa noterden aslı gibidir yaptırmam gerektiğini söylüyorlar. hastane onaylı yeterli değilmidir? maliyedekiler ısrarla ya aslını ya da noter onaylı kopyasını istiyorlar. ne yapmam lazım

"İlgili yönetmeliğe uygun Sağlık Kurulu Raporu olanlar için rapor aslı veya noter tasdikli örneği, ilgili hastane yetkililerince "ASLI GİBİDİR" şerhi ile onaylanmış örneği." olması gerek

sayın oturanboğa yardımınız için teşekkürler ama hastane onaylıyı kabul etmiyor buradaki maliye. bu yazdığınız madde nerede bulunur gerekirse o yasanın çıktısını alıp götüreceğim maliyeye.

Üst Alt