Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için ne yapmalıyım?

ahm01

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
günaydın herkese vergi indirimi ve engelli kartını nereden alıyoruz.

Vergi indirimi almak için işyerinizden çalıştığınıza dair belge alıp defterdarlığa başvuru yapmalısınız. Elinizde %40 ve üzeri raporunuz varsa ve kabul ederlerse Ankara'ya yollarlar, yada tarihi güncel değil ise raporun (genelde 16 Aralık 2010'dan önce olanları kabul etmiyorlar) sizi hastaneye sevk ederler... % 40 ve üzeri olması durumunda hastane raporu Ankara'ya yollar.
http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Kimlik kartı için: http://www.engelliler.biz/forum/dig...izmetler-il-mudurlugunun-yeri-degisti-mi.html

vergi indirimi.

merhabalar 2013 tarihinde alınan rapor tekrar sağlık kuruluna girer mi yoksa hastanenin verdiği rapor geçerli mi.
vergi indirimi almak için nasıl bir yol izlenmeli.
aldığım rapor % 43 sürekli.
konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

vergi indirimi alabilmek için yeniden rapor almalısın.önceki aldığın raporda vergi indiriminden faydalanır yazıyorsa,ankaradan da onaylanıp geldiyse yeni rapora gerek yok.

iş yerinden yazı al bağlı olduğun verği dairesine raporun la beraber ver ankara ya gönderecekler oradan gelicak sonuca göre bakarsın.

vergi indirimi.

merhaba,
vergi indirimi için hastaneden alınan sürekli rapor geçerli oluyor mu yoksa tekrar mı istiyorlar. bu yıl içinde bu konu ile ilgili kesin bilgisi olan varsa
paylaşsın lutfen.

ahm01, rapor tarihi önemli süreklide olsa. çok çok eski ise kabul etmiyorlar, genellikle 16 Aralık 2010 sonrası kabul ediliyor...

merhaba,
vergi indirimi alan arkadaş varsa nası bir yol izledi.
rapor aynen geçer li mi?
yazarsa sevinirim.
iyi günler.

merhaba,
vergi indirim belgesi alan var mı 2013 ve 2014

İzmir icin vergi indirimi ; engelli raporunuzun asli , (asli gibidir kaseli olan kabul edilmiyor) isyerinde calistiginiza dair antetli kagida ya da isyeri kaseli ve ozellikle ıslak imzali belge, isyeri imza sirkuleri, basvuranin nufus cuzdani fotokopisi ve vergi dairesinde gorevli memurun size verdigi başvuru formu doldurup imzalamaniz. Formda isyeri acik adresi ve isyeri vergi numarasi kisimlari var bunlarinda yaninizda not olarak goturmeniz yararinizadir. Basvuru İzmir icin; Konak'ta Gelirler Genel Müdürlüğü 4 ncu kat 409 nolu odadir.

merhaba.
2013 yılı kasm ayı tarihli C engelli raporum var.
bu raporla vergi indirmi alabilirmiyim.
yeni alan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

ben defterdarlığa gittim maliye sağlık kuruluna gitmemi söylediler.
hangisi doğru bende saştım.

hakem hastanesinden alındı.
ankara sağlık il müdürlüğü tarafında resmi yazı ile sevk edilen ankara hastanesinden alınmış rapordur.
bu rapordan oran düşermi.
teşekürler.

rapor aynen onaylandı

arkadaşlar merhaba,
ben vergi indirimi için baş vurdum. 9 temmuzda başvurdum. 22 temmuzda onaylandı. 24 temmuzda postaya verildi.
oranda düşme olmadı. raporda neyse aynı şekilde onaylandı.
rapor tarihi 2013

Üst Alt