Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için ne yapmalıyım?

whampir19

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar. ben %40 ortopedi engelliyim sağ omuzumdan itibaren kolumda sinirlere bağlı güç kaybı var. %40 iett otobüsleri için alınmış rapoum var. sgk için veya vergi indirimleri için nasıl rapor alabilirim işyerinden kağıt filan alman gerekiyor dediler. direk sağlık kurulu olan bir devlet hastanesine gidip başvurumu yapmam lazım. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İşyerinize vergi indirim belgesi almak istediğinizi söylerseniz onlar sizi vergi dairesine yönlendiriyor. Dilekçe örnekleri bu sitede mevcut. Bu linkten bulabilirsin . Vergi dairesi seni rapor vermeye yetkili hastaneye sevk ediyor.

iş yerinizden çalıştıgınıza dair yazı ile vergi dairesine başvuruyorsunuz onlarda yetkili hastanelerden birine saglık raporu almak için sizi sevk ediyor onlar Ankara Maliye Saglık Kuruluna kendileri gönderiyor 2-3 ay sonrada bulundugunuz ildeki vergi dairesine gelir ve onlarda sizin çalıştıgınız iş yerine gönderir.

benim vergi indirim raporum yok sadece iett de geçerli olan raporum varve başbakanlıktan gelen engelli kimlik kartım var. bunların haricinde ayrı bir rapor daha almam lazım dimi onu vergi dairesinin gnöderdiği hastane verecek.

saglık raporunuz çok eski ise yeni saglık raporu almanız gerekecektir. vergi dairesi yetkili hastaneye sevk ettiginde alınacak rapor Ankara Maliye Saglık Kuruluşuna kendileri gönderecek

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. raporum 2004 tarihli muhtemelen olmaz tekrardan rapor almam lazım.

slm benim 03/08/2010 tarihli raporumu kabul etmediler sana tafsiyem elindeki raporunun kıymetini bil benim %45 süresiz raporumu %18 düsürdüler ne yaptıysam % 40 üzeri alamadım basbakanlıga yazı da yazdım bildiklerini okuyorlar kolay gelsin sana

Üst Alt