Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi almak için ne yapmam gerek? Maaşım artar mı?

aloneblk1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Ben şu anda ISS de çalışmaktayım. Engelli olarak girdim yüzde 42 krononik ya ni epilepsi hastasıyım. Şu anda mesala net 1561 lira olarak ssk ya param yatıyor ancak benden para kesiyorlar .
Benden vergi parası kesilmesi mi gerekiyo bu birinci sorum bu.

ikinci sorum ise ben vergi indirimi alabilmek için ne yapmam gerek ve nereye başvurmam gerek. Vergi indirimi aldıgımda işyerime verip daha fazla mı para alacagım?

eger yardımcı olursanız sevinirim.[/FONT]

%40 yeni tarihli raporun varsa 40 tl yansır maaaşa emekli olbilmen için toplamda 20 yıllık sigorta sürellilğin olması gerekir.

Vergi indiri mi almak zor mu benim raporum var başvuru yaptıgımda beni tekrar hastaneye mi gönderiyorlar

raporunuzun tarihi çok eski değilse çalıştığınız yerden orda çalıştığınıza dair bir yazı alıyorsunuz onunla ve rapor aslı veya aslı gibidir kaşeli fotokopisiyle yaşadığınız ildeki vergi dairesi veya deftardarlığa müracaat ediyorsunuz. onlar Ankara ya gönderiyor sonra cevabı işyerinize yazılı olarak geliyor.

Üst Alt