Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Ankara'dan geldiginde süreli olması halınde ne yapılmalı?

enging76

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
benım ozorlu oranım %53 cıktı heyetten su an 2 yıl sürelı verildi hastane vergi dairesine indirim için başvurulacak sorum su burada maliye deftarlık sürekli degilde 1 yıl süreli verirse benim emeklilik başvurusu yapmama engel bir durm olmaması yanı sigoralık ve gun sayım tutması oldugu halde 1 yıl sonramı emeklı olmalıyım yoksa emeklı olup bu sürecte maliyenın 1 yıl sonrakı heyete girme sonucunu baglı olarak emekli olmammı gerekiyor

saygılarımla...

Engin bey rahatsızlığınız psikolojik deyil ise raporun 2 yıllık olması önemli deil çoğu zaman Maliye sağlık kurulu sürekli vergi indirimi veriyor ama işin içinde psikolojik varsa 1 yıl süreli onaylanır emekli olursun ama rapor süresi bitimine yakın şevkle yeniden durumun değerlendirilir.

tesekkur ediyorum yorummunuz için
psikolojık sorun yok

Önemli deil rahatsızlıklarınız ve oranları neydi engin bey.

Genel cerrahi : Papiler ca kanser 2 kez amaliyat oldum : %10
endokrın : Hipotroidi :%10
kardiyolojı . Hipertansiyon %:10
gögüs hatalıkları: Astıma vermedi ,asos : Agırderecelı uyku apnesi : %35

eğer süreli vergi indirimiyle emekli olursanız büyük ihtimal emeklilik süreli olur
eğer kontrol muayenesi ile ilgili bir tereddüdünüz yoksa emekli olun
yok ben sürekli vergi indirimi alıp öyle emekli olacam derseniz
dediğiniz gibi beklemeniz gerekir.

earibagi kardesim

sordugum sorularda bu hastalık degerleri ile süresiz verme durumu hk. bilgi almak istedim içerisinde psikiyatri olmadıgından sürekli verme durumları nedir

Dediğiniz gibi vergi indirimi süreklide olabilir
Siz içinizi ferah tutun

Özürlü raporum süreli, fakat vergi indirimim sürekli İBARESİ HK DEGERLENDİRMELER

Arkadaşlar,

hastane heyet raporlarımız maliye yada diger adı ile deftardarlıga gönderildiginde incelme için ankara maliye saglık kuruluna gönderiliyor ve orada inceleme yapılıyor ve süreli ve süresiz ibareleri konuluyor
benim bilmek istediğim konu
-sebepler
psikolojik sorunlarda
yada inceleme gerektiren hastalıklarda ( iyileşme durumuna göre )

sonuç gelecek olursak
-her arkadas heyet raporu arkasında yazan teşhis durumunu ve vergi indirimini bilgi olarak yazabilirmi
bilgi amaclı olarak
süreli yada süresiz belirtelim ona göre bizde karar veririz maliyenden gelen rapor şeklini

saygılarımla..

bugun itibarı ile ankara maliye saglık kuruluna gitmş evraklarım 02/10/2015 tarihinde 1 hafta sonra ara bilgi verelim dediler

bugun itibari ile ankara maliye saglık kurulu numarasını aradım benim sonucum me oldu dedım arkadas kimlik bilgileri ile %53 olarak giden 2 yıl süreli vergi indiri heyet raporumun aynen %53 olarak SÜREKLİ olarak kabul edildiğini ve istanbul vergi dairesine yollandıgını söyledi bundan sonrası herkesin darısı başına

saygılarımla...

Ankara maliye 415 32 04 - 05 ......16 - 17 olması lazım arkadaşım

Teşekkürler @[SIZE=4]ali kurşunlu[/SIZE]

% 58 engelli sürekli engelli raporum ve sürekli vergi indirimim var psikiyatrik obsesif bozukluk ve bipolar 14 bipolar ve

10 yıldır obsesif bozukluk var 14 yıldır ilaç kullanıyorum

[SIZE=4][FONT=sans-serif]@ali kurşunlu[/FONT][/SIZE]

Acilleştiğim dönemlerde şizofreni , psikoz teşhiside konuldu en sonlarda bipolar ve obsesif bozukluk diye geçiyor

raporumda bipolar ve obsesif bozukluk diye geçiyor doktorlar şizofreni ve bipoları karıştırıyorlar ve tam teşhis koyamıyorlarmış

ben 67 oranlı rapor gönderdim

ankara ortopedik röntgen solunum testi istedi solunum 40 ortopedik 25 olarak gönderdim

yalnız raporumda ruhsal 40 vardı 1 sene sonra kontrol uygundur yazıyor

bunun için bişey istememişler acaba 65 olarak onaylarlarmı yoksa psikiyatri yüzünden yükseltip sürelimi verirler

süreli verdiler diyelim tekrardan hepsi içinmi kontol isterler

saygılar....

Üst Alt