Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Ankara'dan onaylanmış. Emeklilik için hangi yolu izlemem gerekiyor?

kah

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ankara'dan vergi indirimi % 40 olarak onaylanmış geldi. şirkete verdim yazıyı.. peki bundan sonra emeklilik için nasıl bir yok izlemem gerekiyor arkadaşlar..
bilgi verirseniz çok sevinirim..

emeklilik süreniz doldu ise vergi indirim belgenizin işyerine ulaşmasını bekleyin ve sonra sgk ya giderek emekli olur yazısı alarak işyerine verecekseniz ve kıdem tazminatınızı alarak çıkış alacaksınız sonra sgk ya giderek emeklilik işlemlerine başlayacaksınız vergi indirminizin olduğunu söylerek sgk maliye ile yazışma yaparak vergi indirminizin var olduğunun teyidini alacak ve emekli olacaksınız yaklaşık 2 ay gibi bir süre sürer maaş bağlanması

SGK başlangıcı toplam pirim yaş yazarsanız daha rahat yardımcı olunur

allakasi uğur bey prim gün ve yatırılan toplam kazanç doğrultusunda tahmini bir maaş rakam belirtebiliyormusunuz.. saygılar

çok tşk. ederim arkadaşlar. bugün sgk.'ya gittim emekli olur yazısını 15- 20 gün içerisinde verebiliriz dediler. mecburen onu bekleyeceğim artık...

peki vergi indirimi sonrası emeklilik işlemleri için sgk ya başvurduktan sonra aynı işyerinde çalışmaya devam etmek istersek yine çıkış alıp 2 ay bekleyip emekli olup iş yerine tekrarmı başlamak lazım yoksa çalışmaya devam ederek emekli olabilrmiyiz

maaş bağlanana kadar beklemek durumundasınız

İş birakmaniza gerek yok boşluk vermeden de devam edersiniz vergi indirimi ile emekli olacağınız için problem olmaz devam edersiniz

vergi indirimi ile emekli oluyosak neden emekli olur yazısı isteniyor halen anlamadım hiç.. saçmalık geliyor bana..

Üst Alt