Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başlangıç tarihi ne olur?

Hamit55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Vergi indirim belgesinin üzerinde 25.09.2017 itibaren hak kazandığım yaziyor.Maasi yapan birime evrak 31.10.2017 tarihinde ulastirildi. Ilgili birime gecmise donuk vergi indiriminden yararlanmak istedigimi soyledim ama karsi taraftan tatmin edici bir cevap alamadim.Elinde basvuru icin bilge belge yonetmelik varmi.

Eylül ve ekim ayları indiriminizi kasım sonunda almanız gerek.bende isyerimle görüştüm böyle söylediler.bordroda gorecegimi söylediler.

merhaba bende 1.5 yıl önce vergi indrmi için başvurda bulundum vergi indirimim onaylandı ama iş yeri kesilen ücreti bana ödemiyor bu size yansımaz diyo nasıl çözebilirim ben bu konuyu

işyerindeki muhasebecinin işgüzarlığı çünkü bir sürü düzeltme beyannamesi verecek.kendilerine e tebligat ile gittiğinden yapmak zorunda olduğunun yada yapmamasından ceza yiyeceğinin farkında değil. neden vergi indirimi için çalışıyor olunması şart.. işte bunun için. vergi dairesi çalıştığın yere vergi indirim yazısı gönderiyor ki hakkını alasın.

Üst Alt