Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvuru sonuçlandırma süresi nedir?

WhiteWithBlack

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar,2 ocak 2013 tarihinde %50 raporumlar gebze uluçınar vergi dairesine vergi indirimi için başvuru yaptım.Hiçbir şekilde cevap gelmedi. Ankara merkez sağlık kurulu telefonları açklmıyor. 03124153203-04-05-06-07 hepsi kapı duvar.Öğrenmek istediğim şu;02.01.2013 tarihinde yaptığım müracaat yasal olarak ne zaman sonuçlandırılmalıdır? Bu konuda nereye başvuru yapıp hakkımı aramalıyım?Şimdiden teşekkürler.

bende aynı şekilde 3 aralık 2012 uluçınar vd sine raporumu verdim sorun ankarada vergi dairesindekilerde uluçınar bize geldiğinde cepten ararız diyorlar cuma günü ankarayı aradım daha aralık 2012 ye bakıyoruz dediler 3 hafta sonra anca sonuçlanır dediler :confused:

03124152705 ankara saglık kuruluyla iletişime geçebilecegin telefon no ama acan yok bende zamanında aramıştım kimse acmıyor birde sen dene şansını yada en güzeli git vergi dairesi başkanlıgına danış şimdiden kolay gelsin

Way arkadaş ya..Ankara'ya mı gideceğiz?peki bu başvuruların yasal bir yanıtlama süresi yok mu? Birde son sorum şu; başvurumu ocak2013 itibariyle yapmıştım. Cvp olumlu gelirse vergi indirimi ocak ayından itibaren mi indirim uygulanır, yoksa cevabın geldiği tarih itibariylemi uygulanır?Selamlar,

2 kasım bende basvurdum halla sonuc yok arıyorum daha heyete bile girmemis diyolar :(

Arkadaslar, ne yapsak acaba organize bir haraket ile hep beraber mi haraket etsek. Ne dersiniz? Ben bimer'e muracaat ettim. Mesela sizlerde muracaat etseniz, sonra hepimi dilekçeler ile iadeli taahhütlü posta yolu ile bimere şikayet dilekçesi mi yazsak. Ne dersiniz? Bilemiyorum sanki devlet işin sonunda emeklilik olduğu için bu başvuruları ağırdan alıyor, görmeDen geliyor gibime geliyor. Oysaki kimseden lütuf beklemiyor hakkımız olanı istiyoruz..İşin açıkçası devlet olumduz bile dönse mahkeme süreci başlayacağını biliyor. İşi oraya getirmek istemedikleri için cevap bile vermiyorlar..

bazı kurumlar, vergi indirimi raporu olmadan direkt,vergi indiriminden yararlandırıyorlar.yani ilk aldığınız rapora bakarak.

Bu yasal olarak mumkun mü? Yani ben sgk ya gidip elimdeki raporla erken emeklilik için basvuruda bulunabilir miyim?

Bu nasıl oluyor yolu nasıl bilginiz varsa paylaşırmısınız.

gelir arkadaşlae ben 2011 de aldım 5 ayda geldi daha 3 ay olmuş

Üst Alt