Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvuru sonucumu nasıl öğrenebilirim?

ağrılı04

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 05.11.2013 tarıhınde deftergahlığa ewraklarımı teslım ettım ancak sibisten bakıldığında ayın 11 işleme gırmir ve 4 ay oldu hala sonuç alamadım ankarayı aradım işleminiz sonlandırılılmş yazıyo denıldı başka bilgi verılmedı acaba bilgisi olan bu tarıhlerde elıne ewrağı geçen varmıdır işlemın onaylanmışmıdır yokda ıptalmı edıldı ayrıca raporun yuzde 43 dur vergi indirimınden yararlana bılırmıyım

arkadaşım benimde raporumun sonucu başvurumdan 140 gün sonra geldi.Sen İZMİR defterdarlığını ara onlara ulaşmışsa cevap veriyorlar sonucun ne olduğunu.Sonra iş yerine yazı yazıyorlar 15/20 gün posta süreci geciyor çünki.

arkadaşlar ben vergi indirim raporumun sonucunu nasıl ve nerden öğrenebilirim bayağı uzun olduda süre olarak 1997 yılnda cıkarıp gönderdim ankaraya ama ne gelen var ne giden ?o zaman ki çalıştıgım şirket bende bir evrak yok diyor vergi dairesine sordum onlardada yokmuş kaldım ortada prim gün olarak 5000 den fazla günüm var ne yapmam lazım akıl bilgi fikir vede tel varmı bana yardımcı olacak herkese sağlıklı günler dilerim

yeni rapor alıp göndereceksin...

selam arkadaşlar..
birde bana yarıdımcı olun lütfen benim 2012 11 .ayında aldığım sürekli %47 lik raporum maliye bakanlığından 37 e düşmüş olarak döndü. ve ben buna bir ay içerisinde siteden aldığım itiraz dilekçesiyle itiraz ettim. Bi kaç kez malıye gidip sordum ama henüz yanıt gelmedi dendi.Bende bu siteden öğrendiğim kadarıyla tekrar rapor almak için maliyeden sevk almaya gittim. Diğerinin sonucu gelmeden size sevk veremeyiz dediler ve 5. ayda evrak ankara ya ulaşmış ama ne dönen var ne bir bilgi var şimdi evrağın peşine düştüm.Ama ben bu sitede bir çok arkadaşın 6 ay sonra gidip tekrar sevk alıp rapor alıp tekrar maliye ye gönderebiliyorlardı .Ama bana bunu yapamıycamı belirtiyorlar bu itiraz dilekçesinin sonucu olumluysa sorun yok. Ama ulaşamazsam ben tekrar sevk alamıyormuyum. ben burda bu sorunu nasıl aşabilirim ..yardımlarınız bekliyorum

arkadaşlar benım 11.07 2013 başvurmuştum benm verrağım dun sıbısten baktım tamamlandı yazıyodu aradım defterdarlığıa aynı raporum yude 43 du aynı onaylanmş darısı bekleyen arkadaşlarıma yarın emeklı başvurusunda bulunacağım

vergi indirimi alıp emekı olan varmı arkadaşlar 3. derece aylığı ne kadar bilen varmı arkadaşlar

agrılı : maaşın ödediğin pirim ve seneye göre hesaplanıyor

arkadaşlar sibis ne demek.cevap verirseniz memnun olurum...

ağrılı 04 arkadaşım hayırlı olsun ..benim elimde öyle bir takip numarası yok sadece 07 05 2013 te teslim edilmiş ama telefonla ulaşamıyorum nerden bilgi alabilirim ..Deftarlığımada bi dönüş olmamış

1997;de aldığın raporu kabul etmezlergaliba çünki 2008,de yönetmeliğin değiştiğini söylüyorlar,yeni rapor al diyorlar sana tavsiyem bulunduğun yerdeki yetkili hastaneden rapor al ve müracat et o zaman sorun cıkmaz diye düşünüyorum;ben öyle yaptım.

sibisten takıp edebılırsın yada izmir deftargalıği arayabılırsınız

aydında oturuyorsunuz sanırım ilk başvuruyu yaptınız yere sorun

adnan kardeş saol benm giriş 89 asgarı ucrette yatmış 4.165 gunum vardır acaba ne kadar alabılırım

sibis vergi indırımı ewrak takip adresidir ewrağı durumu yazıyor

günaydın arkadaşlar. aydın a soruyorum itiraz evrağınızın sonuçunu öğrenin diyor ama ne mümkün ankarada bir telefondan bu bilgiyi alabilmek 15 gündür hangi numarayı aradıysam cvp alamıyorum. Bir yıl olmasına ragmen sevkte vermiyorlar öylece ortada kaldım.

Vergi indirimi sorgulama Hk.

Arkadaşlar günaydın herkese
Rapor sonucum halen gelmedi ankarada ki aradığım telefonlar 0312 415 32 04-05-06 birde 415 27 05 hiç bir telefona günlerdir cevap verilmiyor çalıyor ama açan yok sizler nasıl öğrendiniz hangi telefonu aramalıyım veya nasıl öğrenebilirim vergi dairesinden de haber bekleniyor deniliyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Arkadaşlar nasıl oldu vallahi anlamadım şaşkınım halen 0312 415 32 04 nolu telden ulaştım bayan alo dedi acaba doğrumu çevirdim numarayı diye şaşkına döndüm neyse konumuza dönelim biz 13 ocak da onaylanıp büyük mükelleflere gönderildi sonucuz dediler fakat bayan sonucunuzu göremiyorum buradan dedi şimdi benim rapor sonucunu öğrenmem için büyük mükelleflerimi aramam gerekiyor teşekkürler

Piano
''onaylanıp gönderildi'' cümlesi benim anladığım kadarı ile sonuç olarak onaylanmış gibi geldi biz evis te takip ederken sonucunuz onaylandı dereceye girdiniz der normalde burdan gelerek bu sonuca vardım kardeş hayırlı olsun:)

sağol marto1 umarım söylemiş olduğun gibidir güzel kardeşim bana sonucu göremediklerini rapor sonucunu vergi dairesine gönderdiklerini söyledi bayan geçmiş olsun deyip telefonu kapattı şimdi vergi dairesini aradım hiç bir şeyden haberleride yok anladım gitti hatta konuştuğum bayan bana birde dosya numarası söyledi bakalım bekleyeceğim biraz daha bakalım nolcak

eviss den bakabiliyormuyum ben büyük mükellefler vergi dairesi istanbul

size vergi dairesi evisten engelli takip numarası vermedi mi evis için netten süreci takip edebiliyoruz lakin sisteme geç işlenebiliyor

büyük mükellefler de sadece tc kimlik no girdiğiniz zaman çıkıyor fakat işte hala rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor aradım sistemden bak diyorlar oradakilerde anlamadım gitti nasıl iş bu yani

Arkadaşlar son bir sorum olacaktı sizlere 13 ocakta ankara raporu gönderdik diyorlar neredeyse 1 ay olacak muhtemelen vergi dairesine gitmiştir bunlar neyi bekliyorlar hala anlamış değilim ben vergi dairesine gitsem ankaranın göndermiş olduğu vergi indirimi raporumu elden alabilirmiyim onu soracaktım sizlere teşekkürler

Posta ile evrağın yerine ulaşması 30-45 gün arasında gerçekleşiyor!

Üst Alt