Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvuru sonucumu nasıl öğreneceğim?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ;
Siteye sık sık olmasada arada bir girip bilgi edinme şansım oluyordu.
Bugün üzere bende artık sitemizin üyelerindenim herkeze merhaba.

Sorum ile ilgili başka bir konu var mı bilemedim bulamadım.
Ben de eğer varsa da göremediğimden dolayı özür diler ve siz değerli bilgi sahibi dostlara bir soru sormak istiyorum,
Yardımcı olabilrseniz çok sevinirim.

Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesinden D olarak engelli kartı için özürlü sağlık raporu almış bulunmaktayım.
Ve bununla birlikte vergi dairesi aracılığıyla Ankara'ya vergi indiriminden yararlanmak için başvuruda bulundum.
Sonucu Aralık başında gelmesi gerekiyor ve halen aynı iş yerimde çalışmaktayım.

Hani olur ya şuan bu iş yerimde çalışmakta iken başvurumun sonucu elimize henüz ulaşmadığı,
olumlu yada olumsuz (inşallah olumlu) halde işten çıkartılma
yada işten ayrılma gibi bir durum söz konusu olması durumunda,resmi işlemler nasıl işliyor ?
Ayrıldığım iş yerime mi yoksa nereye yada nasıl gelecek sonuç ?
Bilgilerinizle beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

vergi indirimi sonucu baş vurmuş oldugunuz iş yerine gelir şayet oradan netice almaz iseniz baş vurmuş oldugunuz defterdarlık tan sonucu ögrenirsiniz işten çıkmış olmanız raporu etkilemez baş vururken calışıyor olmanız yeterli gelecek olan rapor olumlusuz ve ya süreli degil ise başka rapor almanıza gerek yok emeklilikte gecerli vergi indirimi birkere alınır

Üst Alt