Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurum kabul edilmezse dava açabilir miyim?

mehmetturk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
0101 1987 ssk başlangıcım 6324 prim günüm var 25 sene ssklıyım 23 ocak 2011 kısmi felç geçirdim emekliolmak için vergi indirimi almam gerekliymiş vergi dairesine gittim sgk okmeydanıegitim araştırmahastanesine gönderdiler % 61 rapor verdiler sürekli olarak 2 ay bekledim sonuçların elime gelmesi için muayenetetkiklerinde belirsizlik var demişler ankaradan h.paşa numune hastanesinden eksiklerin tamamlanması için sevk vermişler % 45 üst yazılmıştı sol kol için % 40 alt ayak için baldhazar formulüne göre % 67 öncedende % 61 almıştım tekrar vergi indirimi vermezlerse dava açabilirmiyim rapor alıcam diye hastane köşelerinde tüketmeye çalışıyorlar bizi

İkinci raporunuzun ardından maliye oranı onaylayacaktır. Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

Ama evet, yine saçmalarsa maliye, dava açma hakkınız var.

Haydarpaşa Numune fiks eksiklik giderme adresi nedense..Bu konuda da şüphe duyuyorum.Acaba danışıklı dövüş yapıyor olabilirler mi?

Bizde kamu görevlisi diye bir kavra yok. Bizdekiler devlet memuru! Görevleri de devleti vatandaştan korumak! Allah'In izni ile her kurum tüm çalışanları ile birlikte bu görevi cansiperane bir şekilde yerine getiriyor!

az önce aradım ankarayı %73 kabul edilmiş darısı diger arkadaşların başına

Hadi hayırlı olsun! Çok güzel bir haber...

Üst Alt