Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurum nasıl olmalı?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
2006 yılında vergi indirimi için başvurmuştum. raporum % 40 dan % 25 düşmüştü. vergi indirimi alamadım fakat gecen zaman zarfında kalp tıkanıklığı yüzünden anjıyo oldum vede seker cıktı. şimdi sormak istedıgım soru eski vergı ındirimi için başvurduğum ve %25 aldığım rapora ıtırazmı edecem yoksa yenıden hiç başvurmamış gıbı yeniden rapormu alacağım cevaplanırsa cok yardımcı olacaksınız sağolun ..

ben dede aynısorun oldu tekrar başvurdum hastaneye sevk istedim yeni rapor ankaraya yollandı %60 olarak gitdi %60 olarak geldi şimdiki raporlar kolaykolay duşmuyor

eskı raporamı ıtıraz edıptemı başvurdunuz yoksa yenıden herhangı rapor veren bır hastanedenmı aldınız raporu fatıh bey

itiraz değil
tekrar vergi dairesine başvuracaksınız

basvurum nasıl olmalı

[FONT=sans-serif] Bır sorum olcak ben 2006 yılında emeklılık ııcn vergı ındırımınde bulundum raporum %40 idi malıyeden gelen yazıda %25 dusuruldu bende calısmaya devam ettım. fakat sımdı şeker vede anjıyo oldum .bu hastalıkların oranı doktorlarım %40 rahat alırsın dıyor. şimdi ben eski malıyeden gelen sonuca ıtırazmı edıp bu hastalıları rapora ekletmem gerek yoksa tekrar her hangı bır devlet hastanesınden rapor alıp tekrarmı MALIYEYE başvurmam grekiyor . cevabınız beklıyorum ıyı GÜNLER[/FONT]

Evvela Raporunuzu tekrar alıp güncelle; elinize %40 ve üzeri oranda açıklamalı rapor var ise; bir nüshasını elinizde bulundurunuz..
Sonra
Rapor Vergi dairesine gitsin,
Ankaradan tekrar düşürülürse o zaman itiraz edersiniz.
İtiraz edeceğiniz yer bulunduğunuz ildeki İl Sağlık Müdürlüğüdür.

İtiraz ederseniz; sıkı muayene için tekrar heyete gönderirler...

yeniden defterdarlık sevkiyle rapor alın derim, eskisine itiraz için zaman epey olmuş, zaten itiraz etsenizde yine rapor istenebilir...

Üst Alt