Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurum ne kadar zamanda neticelenir?

Atakantezcan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

24.05.2017 tarihinde vergi dairesinden sevk alarak 30.05.2017 tarihinde hastaneden % 70 Baltazar formülüne göre % 57 rapor aldım

Bundan sonraki süreci eviss den takip ediyorum fakat hastaneden rapor bekleniyor yazıyor

Onaylanma süreci ne kadar sürer acaba bu konuda siz üstad'lardan tavsiye ve bilgi rica ediyorum

Saygılar

Arkadaşlar
Eviss de hastaneden rapor bekleniyor yazıyor rapor gideli 1 ay oldu sitedeki bilgi güncelmidir
İstanbul vergi dairesini arayabiliyormuyuz bu konu Hakkında

Atakantezcan

Araya bayram girdiği için gecikmiş olmalı. Bence 10 gün içerisinde güncellenir oradaki bilgi. Ama siz yine de Pazartesi günü bir sorun bakalım:

Maliye rapor sorgulama: 0312 415 32 18

atakan daha erken sabır gerektıren bı durum ben martın 10 da raporumu aldım evısıs e bakınca mayıs 11 de ankaraya gıtmiş 1 hazıranda ankarayı aradım onaylanmış .....wallah ankara onayladı ya super oldu bu carsamba vergı daıresıne gıttım saglık raporunun fotokopısını aldım artık evrak işe ne zaman gelırse...daha gonderılmedı

Çok teşekkürler haklısınız sabır gerektiren bir durum allah herkesin yardımcısı olsun

Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler

Raporum gittiği gibi onaylanıp İstanbul a geri yollanmış

haydi hayırlı olsun. benimki bakanlığa onay için gönderildi diyor 2 haftadır bekliyorum

mühendisbey

Benim rapor Ankara'da ortalama 15 gün durdu bugün İstanbul a gönderiyorlarmış

İnşallah senin raporda onaylanır

Üst Alt