Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurum sistemde gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?

mehva

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Öncelikle selamlar;
Arkadaşlar vergi indirimi için başvurdum. Evrağım Ankara'da sistemde gözükmüyor. Bağlı bulunduğum ilin vergi dairesini aradım. 17 Ağustos 2012 tarihi itibariyle gönderdiklerini söylediler. Hatta sayısını da alıp tekrar Ankara'yı aradım. Ankara'da telefona çıkan bayan bana vergi dairesinin verdiği tarih ve sayıyla bakamadığını bulunduğun ilin SGK'nu ara 7 RAKAMLI VARİDE NUMARASINI İSTE dedi. evrak bize direk maliyeden gelmez maliye evrağı SGK'ya gönderir onlar da bize gönderir cevabını verdi. Ben SGK'yı aradım onlar bizimle ilgisi yok. Sen Vergi Dairesine başvurmuşsun onlar evrağı direk Ankara'ya göndermişlerdir cevabını verdiler. Şimdi benim nereye başvurmam gerekiyor?

Ankara sağlık kuruluna ulaşmamıştır büyük ihtimal ile bekleyin bir kaç gün sonra tekrar arayın ... Hatta bağlı bulunduğunuz maliyeye arattırın birde..

ilker bey öncelikle teşekkür ederim. Bağlı bulunduğum maliyeyi aradım beni terslediler. Bekliceksin dediler. Dediğiniz gibi yapıp biraz bekleyip tekrar Ankara'yı arayacağım.

Üst Alt