Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurum sonuçlanmadan işten ayrılırsam ne olur?

KAN-KA

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Değerli sayfa üyeleri benim bir sorum olacak: şimde benim vergi indirimim onaylandı.ancak vergi indirimi onaylanmadan önce işten ayrıldım diyelim vergi indirim yazım işyerine geldi fakat ben işten çıkmış bulunuyorum, yada işte çalışıyor olsam bile vergi indiriminden faydalanmadan hemen sürem ve günlerim dolduğu için emekliliğimi verebilirmiyim acaba teşekkürler

3.derece ve toplam 5767 günüm var. şimdi ben vergi indiriminden faydalanmadan emekliliğimi verebiliyorum yani değilmi turan yılmaz kardeş

KAN-KA;

Hayırlı olsun, dilekçeyi verdiğin tarihten itibaren emekli sayılıyorsun, hiç sallanma git dilekçeni ver :D:D:D:D

KAN-KA;
İş yerinden ayrılır isen maliyeye müracaat ederek vergi indirim hakkının olduguna dair bir belge talep edebilirsin. Ama ayrıldığınız iş yeri siz ayrıldıktan sonra vergi indirim belgesini ne yapsın önerim iş yeriniz ile irtibat halinde olmanız ve belgeniz geldiginde gidip teslim almanız olacak.
emeklilik için müracaatınızı yapın ssk maliyeden zaten vergi indirim hakkınızın olup olmadığını yazılı olarak soracaktır.SGK ya müracaat eder iken dikkat etmeniz gereken bir konu ise vergi indirim hakkım var engellilere tanınan erken emeklilik hakkından faydalanarak emekli olma talebinde bulunmanız olacak.

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar: Ancak zaten ben işyerine gelen vergi indirim belgemi aldım. Ancak hiç bir maaşımda vergi indirim hakkı kullanmadan verebilirmiyim diye sormuştan anladığım kadarı ile bu şekilde de verebilirim teşekkürler arkadaşlar

Evet bu şekilde emeklilik başvurusunda bulunabilirsiniz.
Belgenizde zaten '' .. /.. / .. tarihinden itibaren 3.dereceden vergi indiriminden yararlandırılır'' şeklinde yazar.
Maşınıza vergi indirimi yansıtılıp yansıtılmaması ile hiç ilgisi yok,boşa vakit geçirmeyin artık ve bir an önce başvurunuzu yapın.

Kimse işe giriş tarihini sormamış.

Ben mi göremiyorum yoksa?

Hasan;
soruda işe giriş tarihini sormayı gerektirecek bir durum yok.
Arkadaş zaten sigorta sürem ve prim gün sayım dolmuş olduğu halde maaşa vergi indirimi yansıtmadan emeklilik başvurusu yapabiliyor muyuz diye sormuş.
Biz ona ne demeliyiz,yok yok dolmamıştır süren,sen hele işe giriş tarihini söyle mi demeliyiz :)

Üst Alt