Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurum sonuçlanmadan rapor süresi dolduğunda ne yapmalıyım?

KULAK

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 01/08/2012 işe başladım ve halada çalışmaktayım.
Ben büyük mükellefler vergi dairesine 25/06/2013 vergi indirim için başverdum.
Ama hala sonuç çıkmadı sistemde rapor bakanlığa gönderilmiştir yazısı var.
Benim rapor 2 yıllık 24/01/2014 bitiyor.3ay kaldı raporun süresin bitmesine.
Eğer hala sonuç çıkmazsa yeni raporumu çıkarıp yeniden başvuru yapmak zorundamı kalıcam?
5aydır vergi ödüyorum ödemiş oldugum vergilerin paraları geri alma şansım varımı?

Yardımlarınız için tşkler.

ikaamet ettiğin enyakın vergi dairesinden devlet hastanesine sevk yaptırarak yeniden raporunu uzatabilir veya tam süreli yapabilirsin

01/08/2012 işe girdim ama 24/06/2013 tarihte vergi indirim başvurdum ama ödediğim vergileriparaları geri alma şansım varmı?

Maiye'den gelecek yanıtı bekleyin. Belki de rapordaki süreye rağmen sakatlık indirimi süresiz olarak verilecek... Eğer orada da süre kısıtlaması olursa, evet, yeni rapor alıp defterdarlığa göndermeniz gerekecek ki sakatlık indiriminiz devam etsin.

Sakatlık indirim yazınız geldğinde, indirimin hangi tarihten itibaren başlayacağına dair bilgi de orada yazacak. O tarih itibarı ile içerden birikmiş vergi indirim miktarını alabilirsiniz. Bunun için muhasebecinizin yapacağı bazı işlemler var...

Üst Alt