Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumda hangi aşamadayım..?

sam88

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Geçen hafta Haseki Hastanesine heyet sonucu için çağrıldım. VERGİ indirimine hak kazandığımı 10 gün sonra sevk kağıdımın fotokopisiyle vergi dairesine gitmemi söylediler. Şimdi vergi indirimini almış mı oluyorum yoksa raporum Ankara'dan dönebilir mi?

bende yarın heyete gireceğim bakalım ne olacak

detaylı bilgi verirsen daha iyi olur vergi dairesnin sevkiylemi gittin oraya , eğer vergi dairesinin sevkiyle gittiysen raporunu hastane vergi dairesine gönderecek orasıda ankara merkez sağlık kuruluna gönderecek orda onaylanırsa hak ettiğini almış olacaksın

arkadaşım dosyana bütün tetkik evraklarını koy sakın eksik gönderme yoksa geri döner raporun hastanede ne veriyorlarsa koy dosyaya hiç ihmal etme

aynen oyle oldu dostum buyuk mukellefler v. dairesine gittim 2001 senesinde aldigim raporu kabul etmediler yeniden rapor istediler bende kartalda oturdugumdan y.selim hastnesini vermelerini raca ettim myane felan oldum persembe ye gun aldim yarin icin yani bakalim yarin n olacak nitecek yazarim burda......(eski raporum %42 )

vergi dairesinden sevkli gitmiştim. tetkik evraklarımı dosyama vergi dairesine gittiğim zaman mı koyacağım? ayrıca Ankara ya gitmeden önceki raporun yüzdesini nereden öğreniyoruz

Tetkik evraklarını raporu hastaneye teslim ederken koyacaktın onlar bir daha senin eline geçmeden doğrudan vergi dairesi kanalıyla ankaraya gidecek arkadaşım.koymadıysan yarın git hemen koy

Hastane evrakları kabul etmedi. Muayene sırasında vermeliymişiz. Benim bir sorum olacak. Hastaneden %40 'ın üzerinde rapor alırsak ama Ankara düşürürse sadece erken emekliliği mi engelliyor yoksa bütün özürlü haklarını mı? yani işe özürlü olarak girebiliyor muyuz?(ömss-işkur ... kabul ediyor mu?)

Hastanenin verdigi oran % 40 ve uzeriyse , engellilere taninan haklardan yararlanirsin. Kurum sevki ile gittiginden , sana raporu vermeyebilirler..

Ben vergi dairesi tarafından hastaneye sevk edildiğimde, Sağlık kuruluna baş vurup heyete girdiğim zaman yapılan tetkiler röntgenlerin hepsini sağlık kurulu aldı dosyama koydu... Ve heyet toplandığında beni çağırdılar ve bir kaç soru sordular sen gidebilirsin raporunu vergi dairesine yollayacağız dediler. Gayri resmi öğrendiğime göre raporum %42'tü. Şimdi vergi dairesini aradım ve %43 olduğunu söylediler. Raporumu Ankara'ya gönderdiklerini belirttiler. Oradan onaylanır mı gelir, yok düşer mi bilmiyorum.. Ankaraya yollarken hangi evrakları koydular? Yapılan testleride koydular mı bilmiyorum? Şu an bekleme aşamasındayım.

sevk ve rapor alma süreci heyet dahil yaklaşık kaç gün sürüyor?

Ben çarşamba vergi dairesine gittim oradan aynı gün içinde beni sevk ettiklerine dair bir yazı verdiler bana. Onunla birlikte perşembe heyet günüydü heyete girdim. Heyeti dolandırmam bir gün sürdü ve raporum saat dört gibi hazırdı diğer günde vergi dairesine gönderilmiş onlarda cuma günü Ankara yazmışlar bir aydır Ankarada henüz cevap gelmemiş. Bekliyorum.

Üst Alt