Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumda rapor oranım arttırılmış. Hastaneye başvurmam gerekir mi?

sumerr

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benim raporum +7 puan arttırılarak %62 olarak onaylanmış.

Benim şimdi %55 raporumu % 62 olarak düzeltilmesi için Hastaneye başvuru yapmama gerek varmı ?
Ben şimdi özürlü olarakmı yoksa malulen emekli olmak için ssk'ya müracat etmeliyim ? Şimdiiden emekleriniz ve değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

selamlar malulenmi yoksa başka şekildemi başvurucaksın bilgim dahilinde değil ama milletinki düşürülürken seninki artırılmış hayırlı olsun... hastahaneden raporu artırmayı talep etmeye gerek yok vergi indirimi belgesi işinizi görür raporun bi ehemmiyeti kalmıyor dolayısıyla hastahaneyle işiniz bitiyor yani vergi indirimi aldıktan sonra emeklilik konusunda rapor istenemz artık sizden.... bunu belirtmek istedim yani raporu hastahaneye götürüp yükseltin demeniz gerekmez.. Diğer hangi türlü emekli olacağınız konusunda bi bilgim yok saygılar...

10.05.2012 itibariyle yaşlılık başvurumu yaptım ve tahsis numaramı aldım.. Darısı tüm engelli arkadaşlarımın başına...

Hayırlı olsun. Yaşlılık aylığına başvurunuz doüru. Malulen emeklilikle hiç bir işiniz olmayacak...

Üst Alt