Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumda rapor oranım düşürüldü. İtiraz edersem sonuç değişir mi?

byrm_yucel

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Ben vergi indirimi için 2 defa başvuru yaptım fakat ikisindede ret cevabı geldi aksi olan durum ise bende kalça çıkığı war ilk aldıgım rapor 2008 yılında oranı % 45 ( sürekli ) onu maaş almak için almıştım ve maaşım bağlanmıştı 1 yıl sonra ssk başladı ve vergi inidirimi için başvuru yaptm fakat hastaneden % 20 oranında verdiler onu da ankaraya gönderdik ve % 36 olarak kabul edilmiş rapor red cevabı geldi. Itiraz dilekçesini bimer üzerinden yazdım ve yeniden hastaneye sevkim oldu bu defa yine % 19 rapor verdiler yine % 36 olarak geldi. Ssklı olarak yine işe başladım ve bugün gelir müdürlüğüne gittim ordan dedilerki gelir idaresine dilekçe yazcan ve hastaneye sevk ederler diyor şuan da dilekçemi yazsam sonuç değişir mi ??

arkadaş sadece kalca cıkıgıyla bu kadar alabilirsin vucudunda başka rahatsız varsa onları ilave etttirmen senin menfaatindir benim tanıdıgım öyle vergi indirimi aldık piskatri gitmeni öneririm saygılar

Vergi indirimi

Vergi indirimine daha önce başvuru yapmıştım ve reddedildi şimdi yeni bi başvuru yapcam bu konu da gelir müdürlüğüne gittim ve gelir idaresine dilekçe yazman gerekli onlar yazı göndercekler dedi şimdi nası bi dilekçe yazcam ve tam olarak hangi adrese göndermem gerekli bilgisi olan ?????? Ben dilekçe konusunda sıkıntılı değilimde adres konusunda tam nereye göndercem bilemedim ???

Üst Alt