Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumda rapor oranım düşürüldü. Nasıl vergi indirimi alabilirim?

yanlız_kalp25

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba öncelikle.son çıkarttığım engelli raporumun derecesi %49 ama bu benim vergiden muaf olmadığım raporu oluyor vergiden muaf yüzdem ise %35 ne yapmam gerekir vergiden muaf olmam için yardımcı olursanız teşekür ederimm

BEDRETTİN DEMİRCİ
59665385434
0534 478 07 25

vergi indirimi raporunuz ankaradan düşürülmüş şuan bu oranla indirim söz konusu degil indirim için %40 ve üzeri rapor şart yapmaniz gereken kuruma itiraz etmeniz saygılar

yanlız kalp siz eski raporunuzla hastaneye tekrar başvurun ve doktorunuza raporunuzu doktorunuza gösterin

ne alaka doktora göstermesi konusunda belliki ankaradan rapor orani düşürülmüş gidip maliyeye itiraz edicek başka bir altarnetifi yok yada dava açacak

ben ankaraya artık gitmedigini biliyorum her ilin maliyesinde belirleniyor biliyorum

Kime hangi adrese itiraz edeceğim yardım edermisiniz

Benim ankara,ya mı gitmem gerek yoksa burdaki istanbuldaki maliyeye gitmem gerek

raporun ankaradaki kurul tarafından düşüruluyor. onun için buradaki maliyeden bir sonuç elde edemezsin bende iki kez müracat ettim üçüncü ve son raporum indirim hakkını kazandı .

Merhaba öncelikle geçmiş olsun nereye itiraz edeceğinizi sormuşsunuzya

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI, ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI, MÜKELLEF HİZMETLERİ GELİR VERGİLERİ GRUP MÜDÜRLÜĞÜ

itiraz edeceğiniz yerin tam adı bu arkadaşım.

Tabii burada şu da var: İtiraz etmeden önce size verilen raporun sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri olmasının doğru olduğundan emin olun. Yani, maliye sağlık kurulunun değerlendirmesinin yanlış olduğundan emin olun.

yakamoz06, itirazı defterdarlık eliyle mi yapması gerek, yoksa posta yoluyla doğrudan Ankara'ya mı göndermeli?

Vergi den muaflığım hakkında

benim şimdi ne yapmam lazımdır eski rapor %52 yeni çıkarttığım rapor %48 ve vergi muaf raporum da %35
ne yapmam gerekki bu %35 lik raporu 40 ın üstüne çıkarabileyim yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim

Baki, hastane sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor vermişse ve/fakat maliye sağlık kurulu bunu düşürmüşse, bu durumda defterdarlık eliyle bu karara itiraz etmelisin. Defterdarlığa git, onlar sana dilekçe de yazdırırlar zaten. Beyan ettiğin rapora güveniyorsan, maliye sağlık kurulunun yeniden değerlendirmesini talep et. Yok, rapor eksik dersen, o zaman başka bir hastanye sevk talebi ile itiraz et

Üst Alt