Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumda raporum kabul edilmedi. Kurula sevk edildim..?

yenikapılı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim sağ gözüm retina dekolmanından dolayı hiç görmüyor sol gözüm ise 14 derece miyop ve 1 derece astigmat
2004 yılında aldığım % 55 sürekli raporum var ama vergi indirimi için başvurduğumda raporu kabul etmediler
ve beni kurula sevkettiler sizce kurulda oranım ne olur.

1978 doğumluyum.
2002 yılından beri sigortalıyım.
3300 gün primim var.

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

benim tahminim %40 üzeri bir oran gelecektir diye düşünüyorum ama yinede en iyisini doktorlar bilecektir. yeni çıkan balthazard oranına göre hesaplanmışını istediklerinden yeni rapor istemişler sizdende, bende sizinle aynı durumdayım malaesef yarın heyet muayenesine gideceğim

durum daha net değil hocam eğer olumsuz giden şeyler olursa heyete girmeyi düşünmüyorum. çünkü iyice cadı kazanına dönmüş ortalık ben vergi indirimi için başvuracaktım ama daha zamanım var gerekirse beklerim.

yarın bilgilendirmeye çalışırım durum hakkında

ayazefe;

hocam sizin rapor aldığınız tarih nedir? eski raporlu olanlar sanırım tekrar sevk ediliyor

şayet tek göze % 32 veriliyorsa 14 derece miyop ve 1 derece astigmata % 10 çıkar mı acaba
askere gidemedim askeri raporumda var
2004 de devlet hastanesi heyet raporu sürekli % 55 verdi.
nedir anlamıyorum daha ne olmalı keşke daha önceki yıllarda vergi indiriminden yaralansaydım.

hocam 2 için gözün tamamıyla alınması gerekiyor diye biliyorum.

Üst Alt