Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumdan sonra rapor oranım düşürülürse işten çıkarılır mıyım?

sagopa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben izmirden zeki bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum ben 1999 yılında aldığım %40 raprum vardı. O rapor 2006 dan sonra kabul olmuyormuş izmirde sabah gazetesine girecektim benden yeni rapor istediler ve 2010 haziran ayında %45 oranında yeni bir rapor aldım ve işe girdim ama şimdi vergi indirimi için baş vuracağım eğerki maliyeden rapor düşük gelirse bu benim buradaki işime etki yaparmı bildiğim kadarıyla raporun bir nüshası iş yerinede gidiyor dediğim gibi düşük gelirse işten çıkarma gibi bir şey olurmu şimdiden tşk edrim

İşinizi etkilememesi lazım, vergi indiriminden düşük oran gelse bile şu anki raporunuzla özürlü olarak çalışmanız geçerlidir. Sadece vergi indiriminden yararlanamazsınız ki bu da ayda 24 lira civarıdır 2010 değeri.

İşinize etki etmez hala engelli kadrosunda çalışmaya devam edersiniz...Yalnız vergi ind.hakkı alamaz iseniz erken emekli hakkından faydalanamazsınız

bilgileriniz içibn tşk edrim ama iş yeri ban diyorki istanbul genel müdürlük böyle düşünmez diyor oranın düşük gelirse işine etki yapar diyor benimde korkum bu yani

Yanlış bilgi öyle şey olmaz siz vergi ind.hakkı kazanamasanız bile iş kur a engelli olarak hala kayıtlı olacaksınız.iş-kur dan bir belge alarak işyerinize verebilirsiniz..

Üst Alt