Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumu ikamet ettiğim şehirden başka yerde yapabilir miyim?

BilalTRN

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
vergi indirmi için buyuk mükellefler vergi dairesine başvuracağım fakat raporumu tokat a izinde olacağım için orda alabilirmiyim cok acil...

Kabul görmesi %10 ihtimal. Defterdarlıklar her zaman kendisi sevk etmek ister...

değerli ağabeyciğim vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı cok teşekkür ediyorum...
ben meseleyi çözdüm oradaki görevli bana tokata gittiğinde özürlü kimlik kartı raporu çıkartmamı ve raporu istanbul a getirmemi bu şekilde meseleyi çözebileceğini söyledi ve bugün tokat devlet hastanesinden %50 raporumu eski oranımla aynı aldım...
inşaallah vergi indirimini uygulattırabileceğim mesele çözülünce size tekrardan bilgi vereceğim ki diğer arkadaşlarada faydalı olabilelim...

selam ve dua ile..

Süper. Başka bir kamu kurumunun sevki ile alınmış olduğu için kabul edecek demek ki...

bakalım söylediklerine göre kabul ederim dedi...ilerleyen gunlerde şansımı deneyeceğim..

Üst Alt