Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumun sonuçlanması çok mu uzun sürüyor?

Selman2016

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar vergi indirmine basvurdum surec uzun suruyor bu forumda ankara telefon numaralari buldum ariyorum caliyr acmiyolr ne yapmam gerekir yada ne zamana aciklanir ?
EVISTE BUNLAR YAZIYOR..
BASVURU DURUMUNUZ

03.04.2017 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
05.01.2017 Hastaneden rapor bekleniyor

merhaba.Başvuruyu ne zaman yapmıştınız?

Bende 12:02:2017 de yaptım evis de herhangi bir bilgi bulamıyorum

04:04:2017 tarihinde rapor işyerine geri geldi eksik evrak var labarotuvar sonuçlarını da ilave edin tekrar yollayın diye hastaneye gerekli evrakları verdim ve bir üst yazı ile tekrar yollandı ve hala beklemekteyim

ağır uyku apnesi %35 yüksek tansiyon %10 toplamda %42 sürekli raporum ile müracat ettim.acaba bu rahatsızlıklar ile vergi indirimi alan kimse varmı?yoksa rapor düşürülüp gerimi gelir?bilgisi olan arkadaşlardan konu için cevap rica ediyorum

Ben ocağın ilk haftası yaptım basvuru hala bekliyorum

merhaba bendede ağır uyku apnesi ve bel fıtığı ameliyatından %41 sürekli raporu maliyeye gönderdim. nisan sonunda verdim.10 mayısta ellerine ulaşmış beklemektedim.cihan bey raporunuzu hangi hastahaneden aldınız. acaba benim raporumuda labaratuvar sonuçları için tekrar iade ederlermi?

ben raporu Kocaeli darıca Farabi devlet hastanesinden aldım.10 mayıs ta ellerine ulaştığını siz nasıl öğrendiniz?

Telefon ile ulaştım. Bugünde aradım açtılar. Rapor kuruldaymış sonuçlanması 1 ay sürer dediler tel:0312 415 3218 buradan ulaştım. Ama sabah 9,20 gibi

Ben de 07.04.2017 de raporumu vergi dairesine teslim etmiştim. Bugün aradım [FONT=sans-serif]tel:0312 415 3218 Raporunuz 42 olarak çıkmış yarın postaya verilir dediler...[/FONT]

Ortopedi+işitme 42 olarak gönderilmişti. Aynı şekilde çıkmış. Ancak evrağın elime ulaşması 2 haftayı bulur sanırım..

Raporum elime ne zaman ulasir

Merhabalar bu gun ankarayi arayip ogrendim %48 olarak rapor almisim 1 ay once aciklanmis isyerime postalanmis bana hala ulasmadi normalmi yoksa daha kisa suredemi geliyo

Hastaneden bana bi oran soylenmedi bakanligin onayladigi %48 hastanedeki orani nasil bakarim bilmiyorum

Ben Kasımda başvurdum Ocak'ın ilk haftası geldi cevabı. Herhangi bir oynama olmadan onaylandı. Ama raporum yeniydi. Belki eski raporlarda ya da psikolojik puanı olanları bekletiyo olabilirler. Onların prosedürü farklı olabilir.

selman hayırlı olsun raporun iyi sabretmişsın ....bu posta olayı nasıl işliyor bilmiyorum can sıkıcı bisey bende hala beklıyorum

o numaradan arasak evrak kavuşup kavuşmadığını söylerler mi bize

29.05.2017 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
24.02.2017 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
11.11.2016 Hastaneden rapor bekleniyor
Arkadaşlar cevap bu şekilde verilicek sabredin ve bekleyin..

merhaba

herkeze merhaba
nısan ayında vergi indirim basvurusu yaparak bu siteden edindiğim bilgiler sayesinde işlemlerimi Allahında iziniyle tamamladım
bugun vergi dairesini (0312 415 32 17-18) aradığımdada sonucun olumlu olduğu ve süresiz raporumun onaylandığını öğrendim Bu aşamada özellikle OturanBoğa ve diğer bilgi paylaşımında bulunan herkeze çok teşekkür ederim rapor surecinide ekte belirtiyorum

(15.06.2017 onaylanmış)
23.05.2017 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
04.04.2017 Hastaneden rapor bekleniyor

merhaba
benim rapor içeriği anlaşılmadığından geri geldi. hastalıklar ağır osas (uyku apnesi)+bel fıtığı ameliyatı.35+9=41
gelen yazıda hastanenin polisomografi raporunu istemişler. yanlız elden istemiyorlar.hastaneye sevk edip hastanenin göndermesini istiyorlar. bende gerekli yazıları vergi dairesinden alıp hastaneye gittim. tekrar muayeneye soktular. raporları verdim. bakalım ne zaman sonuçlanacak. enaz 3 ay uzar gibi geliyor.bunu neden yaptıklarını anlamadım. acaba raporu kişisel müraacatla aldığımdan dolayı mı istediler bilemedim. rapordada açık yazılmış. ağır derecede uyku apnesi %35 diye.

26 Mayıs ta başvuru yaptım.

08.06.2017Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
08.06.2017Hastaneden rapor bekleniyor

Diğer arkadaşlarda iki durum arasında yaklaşık 1 ay fark varken benimki aynı günde yapılmış gözüküyor.İlginç...

Son düzenleme:
Üst Alt