arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun ben kartal eğitim ve araştırma hastanesinden özürlü sağlık kurulu raporu aldım hastalıklarım ise lipid metobolizması bozukluğu kroner arter hastalığı ve hipertansiyon hastasıyım.yalnız tansiyon hastalığını atladılar puan verilmedi.% 48 rapor aldım raporu işyerim gönderdi ilgili mercilere ankara merkez sağlık kurulu incelemesi sonucunda raporda yer alan sakatlıkla ilgili bulguların tam veayrıntılı olarak belirtilmediği için rapordda çelişki olduğuna karar verilerek haydarpaşa numune hastanesini hakem hastane olarak tespit etmişler oraya sevk ettiler.oradanda % 53 rapor verdiler tansiyonuda verdiler.
hastane gönderecekmiş raporumu ilgili makamlara fakat 3 buçuk ay oldu hala cevap yok hastaneyi aradım uluçınar vergi dairesine göndermişler orayı aradım bize gelmedi dediler kocaeliyi ara orayı aradım onlarada gitmemiş acaba diyorum direk ankara merkez sağlık kuruluna gitmiş olabilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun ne yapmalıyım. selamlar.
hastane gönderecekmiş raporumu ilgili makamlara fakat 3 buçuk ay oldu hala cevap yok hastaneyi aradım uluçınar vergi dairesine göndermişler orayı aradım bize gelmedi dediler kocaeliyi ara orayı aradım onlarada gitmemiş acaba diyorum direk ankara merkez sağlık kuruluna gitmiş olabilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun ne yapmalıyım. selamlar.