Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu için hazırlanan raporlar nereye gönderiliyor?

545454orhan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun ben kartal eğitim ve araştırma hastanesinden özürlü sağlık kurulu raporu aldım hastalıklarım ise lipid metobolizması bozukluğu kroner arter hastalığı ve hipertansiyon hastasıyım.yalnız tansiyon hastalığını atladılar puan verilmedi.% 48 rapor aldım raporu işyerim gönderdi ilgili mercilere ankara merkez sağlık kurulu incelemesi sonucunda raporda yer alan sakatlıkla ilgili bulguların tam veayrıntılı olarak belirtilmediği için rapordda çelişki olduğuna karar verilerek haydarpaşa numune hastanesini hakem hastane olarak tespit etmişler oraya sevk ettiler.oradanda % 53 rapor verdiler tansiyonuda verdiler.

hastane gönderecekmiş raporumu ilgili makamlara fakat 3 buçuk ay oldu hala cevap yok hastaneyi aradım uluçınar vergi dairesine göndermişler orayı aradım bize gelmedi dediler kocaeliyi ara orayı aradım onlarada gitmemiş acaba diyorum direk ankara merkez sağlık kuruluna gitmiş olabilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun ne yapmalıyım. selamlar.

Hastane raporu defterdarlığa yollar defterdarlık Ankara merkez sağlık kuruluna, sonra Ankara defterdarlığa, defterdarlıkta işyerine yollar sonucu.Benim 2 ay oldu hala ses yok yaz dönemi yavaşmı işliyor nedir.Üçbucuk ay uzun süre ,inşanlah bir aksilik olmaz sonuçu hayırlı olur.

BİMER kanalıyla evrağın nerede ve hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz.

sağlık raporları

sayın bülent arkadaşım ve bilgisi olan veye olmayan değerli arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle

L.K.KARTAL EĞİTİM VE ARAŞ.HAST.den 17.03.2010 tarihinde kroner arter hastalığı ve lipidemi bozukluğu hastalıklarından % 48 ö.s.k.raporu aldım.
G.İ.B.Merkez sağlık kuruluna gitti raporum vergi indirimi almak için. merkez sağlıl kurulu raporu incelemiş raporda sakatlıkla ilgili bulgular tam ve ayrıntılı olarak belirtilmediğinden hakem hast.olarak haydarpaşa numune sevk ettiler.
14.07.2010 tarihindede buradanda kroner arter,lipidemi ve h.tansiyon hast.larından % 53 rapor verdiler
her iki raporumda sürekli idi. gene ankaraya gitti yukarıda belirttiğim sebeblerle gene oran değiştirilmeden bu sefer hakem hast.olarak ilk raporu aldığım hastane olan L.K.KARTAL EĞİTİM.VE ARAŞT.sevk ettıler
tekrar heyete girdim kroner arter ve lipidemi bozukluğundan % 48 verdiler ama bu sefer raporum 2 yıl süreli olarak verdiler

ankaraya gidecek bakalım ne olacak

bu konuda yapabilek birşeyler var mı bilgilerinizi paylaşabilir misiniz

saygılar tüm arkadaşlara.

Var var; bol bol küfredin size bu eziyeti çektirenlere!

Üst Alt