Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu için işyerinden nasıl bir yazı almalıyız?

jon83

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar işe başladık diyelim ilk bir ayı beklemek zorundamıyız vergi indirimi müracat etmek için müstahaktır yazısı yazmadan hastaneye gidemeyizmi bu konuyu açıklayabilirmisiniz İşyerinde Çalıştığına Dair Dilekçe bu dilekce ne yazması lazım hizmet dökümümü diger adı

Yazı almak şart: http://www.engelliler.biz/forum/cal...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

sevk.png

jon83

sayın oturanboga arkadaşım adıyamanda toplum yararına çalışma programı adı altında işe girdi sözleşmeli 3.5 ay okula verdiler hademe yardımcısı şimdi ne yapıcak bu yazıyı kimden alıcak ikinci sorum ben maliyeye böyle bir yazı götürmedim ssk dökümü götümüştüm prim ve para yazan birşey bu dediginizde oluyormu bunu işe girdikten hemen sonra kaç gün sonra alabiliyoruz işveren bu yazıyı doldurdu 30 gün geçmeden oranın işcisi sayılıyomuyuz

arkadaşım eğer hiç bişey yapamıyosan bir dilekçe yaz ve çalıştığın kuruma ver.

"Özürlü olduğumdan dolayı vergi indiriminden faydalanmak istiyorum" diye yaz ver.

Üst Alt