Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu ikamet edilen il dışından yapılabilir mi?

fulya35

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
vergı ındırım belgesı almak ıcın ıkametgah aynı ılde olması sartmıdır ornegın ızmırde ıkametgah eden bırısı vergı ındırım ıcın baska ıllerden muracat edebılırmı muracat edebılırmı

raporunuz var ve en az % 40 iae işyerinizden çalıştığınıza daitr yazı alaral vergi indirimi alanilirsiniz

kare sorum soyledıgınle ılgılı degıl baska ılden vergı ındırım raporu muracatı yapabılırmı dıyeydı bır vatandas dıyorkı ben ızmırde ıkametgah edıyorum ısyerımde ıskurun raporuyla calısıyorum fakat ızmırdekı hastanelerden almıs oldugum rapora gore vergı ındırımım dusuk geldı sımdı baska ıllerden rapor alabılırmıyım dıye soruyor bılen arkadslar varsa cvp lar ıcın tesekur ederım

edemez benımde zamanında boyle bır sorum vardı site yonetıcısı bır abım olmaz demıstı

çalışılan işyeri hangi vergi dairesine bağlı ise, sakatlık indirim başvurusu oraya yapılmak zorunda.

Üst Alt