Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu ne kadar sürede sonuclanır?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
mrb arkadaşlar yaklaşık 10gün önce Ankara'ya maliyeden gönderilmiş raporum acaba kaç günde sonuçlanır ve bunu takip edebileceğim site falan varmı...

Rapor oranı konusunda bir tereddüt yaşanmazsa, 1 ay içerisinde sonuca bağlanır.

Ankara Maliye: 0312 310 77 27

vergi indirimine başvurdum

arkadaşlar bugün 12-05-2014 tarihi itibari ile ankara ya evrakları elden teslim ettim. umarım oranda bir düşürme yapmazlar.sonuçları sizlerle paylaşırım.

ya bnde sorum okudum da her yazıyı .. bnm emeklilik hayal de vergi indirimi almak icin başvursam bir sorun olurmu daha ilerki yıllarda lazım oldugunda tekrardan istenirmi yoksa eldeki alınan vergi indirim gecerli olurmu tşk

gecekartalı;

hastalık ve veya sakatlık cinsine göre değişebiliyor. Sakatlığınız veya hastalıgınızı bilmediğim için Genel anlamda cevaplıyorum: (Kalıcı sakatlık veya hastalık var ise bu durumda)Vergi indirimi esas alınır emeklilikte sadece dilekçe verirsiniz. Tekrar muayeneye genel anlamda göndermezler. Yani raporunuzda sakatlık veya hastalık sürekli yazıyorsa o zaman tekrar muayeneye genel anlamda çağırmazlar.

%62 RAPOR sürekli.. şeker.. tansiyon.. düşük ayak ..psikiyatri.. oldugu icin galiba hr yıl kontol istenir cogu arkadaş bu şekil

bahsettiğiniz gibi ise tekrar heyete çağırabilirler.

Üst Alt