Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu ne kadar zamanda sonuçlanır?

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi için yaptığımız müracat kaç günde iş yrine bildirilir

Vergi indirimi için Defterdarlıkta ki başvuruların çokluğuna ve bürokrasinin çabuk işleyişine bağlıdır.Tahminen iki ay sürebilir. Forumda gördüğüm kadarıyla 4-5 ay bekleyenlerde olmuş arkadaşım.

Bugün maliye iş yerimi aradı belge eksikligi (odyo testi) yüzünden evrak tarafıma verildi bende MERSİN ÜNV. elden teslim ettim.
Şimdi hastanemi yollayacak ben mi?

Tarafıma verilen MERKEZ SAĞLIK KURULU KARARI nı aktarıyorum
Adı gecen hakkında karar verile bilmesi için klinik muayene bulgularının aşagıda acıklanması istenen hususların tam ve açık bir şekilde belirtilip hastane baştabibligine onaylatılarak anılan belgenin ve/veya söz konusu hususlara da yer verilmek suretiyle yeniden düzenlenecek bir raporun Kurulumuzunca incelenmek üzere Gelir İdaresi Başkanlığına gönderilmesine karar verildi. 17.02.2009

KBB:
HER İKİ KULAĞIN 500-1000-2000-4000 Hz DEKİ İŞİTME SEVİYELERİNİN BİLDİRİLMESİ

Hastahane Sağlık Kurulu raporunuzu Vergi dairesine gönderecek.Vergi Daireside Ankara maliyeye.

Arkadaşım,
1-Öncelikle işyerine yazdığın dilekçenden sonra, işyeri senin evreaklarını maliyeye gönderiyor.
2- Maliye kendi yazdığı yazıyla sizi ilgili hastaneye gönderiyor.
3- Hastaneden raporu aldıktan sonra hastane sevkin geldiği kuruma (yani maliyeye) raporuzu gönderiyor.
4- Maliye raporunuzu Ankara ya maliyenin kuruluna gönderiyor.
5- Ankara dan tekrar maliyeye raporun sonucu geliyor.
6- Maliye de raporunuzun sonucunu işyerinize gönderiyor.

Bütün bu işlemler yaklaşık olarak normal şartlar altında 2 ay gibi bir sürede gerçeklelşiyor. Duruma göre bazı gecikmeler olabilir.

Üst Alt