Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu ne kadar zamanda sonuçlanır?

ariftatlici32

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleykum. Engelli vergi indirimi cvb nezaman aciklanir sonucu. Ben epilepsi hastasiyim. 2011de heyet raporu aldim %46. 19.02.2017 de ozel sektorde. Bizim isyerinizde calusmaktadir diye evrak alip maliyeye teslim ettim. Bu sonuc nezaman sonuclanir. Birde maliye raporumu dusururmu bilgi verurseniz memnun olurum saygilar

Geçmiş olsun öncelikle ,Epilepsi hastalarının çoğunda oran düşürülüyor Ankarada Maliyede inşallah sizde öyle olmaz,
Raporunuzda açıklama kısmında yazan ibareler de önemli,
Yılda veya ayda kaç kere nöbet geçirildiği yazıyor mu
Epilepsinin hangi türü olduğu vs vs bunun gibi bilgiler raporda güzelce açıklanmış ise oran düşmez diye düşünüyorum

yaklaşık 2 ay içinde Vergi İndirim cevabı işyerinize ulaşır..
0312 4153217-18 den sabah ulaşıp TC kimlik numaranızla telefona çıkan kişiden cevabı öğrenebilirsiniz

Nobet sık. 40. Hiper tansiyon. 10. Rapor sonucu 46. Yanliz maliyeyi aradigimda vergi indirim cvp icin bi cvp alamiyom
Nereyi aramam gerekiyo

Numaraya cvp yok

Arif bey sabah arayın cevap verene kadar sık sık tekrarlayın, Yüksek Sağlık kurulu vergi indirimi bildirimi için burda daha farklı telefon numaraları veren arkadaşlarda olmuştu, siteyi sorgulayın farklı telefon nolarıda var, ben sabah 10 gibi ulaştım bugün

Tsk ederim. Bilginize. Normalde. 19.02.2017 tarihinde verdim. Simdiye kadar aciklanmis olmasi lazim dimi.
Antalya vergi dairesine verdim evraklari. Orayi ariyom. Daha bisey yok diyolar ama subat evraklari herkesin geldi diyolar

Benim evrak kayboldu heralde 😂😀

merhaba

kalp kapak protesi + hipertansiyon + obezite bunların oranınıda düşürürmü ankara sizce????

Ankarayi aradim tlf numarasini dusurdum
Bana su bilgiyi verdiler bilgi istiyolar dediler nedemek bu bunu bilen varmi nolur yardimci olun

bende aynı sorunu yaşadım 2kere 3üncüde oldu gittigin hastaneye yönlendirecekler yapılan tetkikler teşhiş vs vs bunların ayrıntılı olarak tarafımıza gönderin diyor ankara hastaneye ısrarla söyleyin böyle böyle diye yardımcı olacaklardır

Beni bulundugum ildeki hastaneyemi yoksa rapor aldigim hastaneyemi yolluyolar.

büyük olasılıkla raporu aldıgın hastaneye yollarlar 3kere aynı hastaneye gittim bende

Raporumu aydin devlet hastanesinden aldim simdi antalyada ikamet ediyom. Daha yeni tasindimburaya

Simdi bana evrakmi gelecek yoksa maliyeye gidip. Evrakmi alacam bu isleri bilmiyorum nasil yardimci olursunuz nolur yardim edin

başvurdugun vergi dairesine gelecek belge o belgeyi alacaksın artık ya aynı hastaneye gidersin yada il degiştirdim ordaki hastaneye yönlendirirler

Son bi sorum daha olacak kafanizi agrittim hakkinizi helal edin. Arkadaslar
Bu evrak is yerine gelmezmi bide benim doktorum. Aydinda. Maliyeye desem benim doktorum aydinda beni oraya sevk edin desem olurmu. Yoksa hangi hastaneye gideceyimi ankarami belirliyo

Slm arkadaslar. Vergi indirimi icin basvuru yaptim ve gelen cvp su sekilde. Bilgi yazisi istiyorlar nedemektir

Raporunuzda gerekli açıklamaları eksik görmüşler ve o yüzden raporu aldığınız hastahaneden bilgi talep ediyorlar demek bu ariftatlici32 kardeşim

Yani tekrar hasteneden heyet raporumu alacam daha onceki raporumu aydin devlet hastanesinden aldim simdi antalyada ikamet ediyom aydinami gidecem tekrar

Hastahane yürütür o işleri ,tekrar heyete gerekmez yani hastahane maliyeye yazı gönderirir sizde takipçisi olun ama büyük olasılıkla vergi indirimin kabul olacak gibi çünkü oran düşürüp reddetmemişler dilekçenizi

Tsk ederim bilgine kardes allah razi olsun yanliz bu bilgiyi
Tlf acarak oyrendim ankaraya yanliz evraklarim gelip gelmediyini bilmiyom. Antalyaya. Bu arada bu evrak isyerime gelmezmi. Illaki bizmi alicaz

iş yerine olumlu veya olumsuz mutlaka yazı gönderecektir bağlı bulunduğun ilde ki vergi dairesi

Selamun. Aleykum. Nolur yardim edin

Oncelikle herkese tsk ederim ben epilepsi hastasiyim%46
Raporum var. Bu raporumu 2011 yilinda aldim vergi
Indiriminden yararlanmak icin basvurdum
Isyerimden calistigima dair belge bu belge ile
Basvuru yaptim ankaradan gelen cvp soyle eeg ve hangi
Ilaclari kullaniyonuz diye bide kan tahlili
Istemisler. Raporumu aydin devlet hastanesinden almistim
Tekrar oraya sevk ettiler beni simdi bu belgeleri maliyeden
Aldim bunu kac gunde yaparim yani su gune kadar getircen diye bisey varmi bu konuda bilgi versirseniz memnun olurum saygilarimla a.e.o.lun

Vergı. ındırımı ankara.

Selamun aleykum arakadaslar bır bılgıden sızden yardımcı Olmanızı. ıstıyorum nolur yardım edın.

Ben epılepsı hastasıyım. %46 raporum var vergı ındırımı ıcın basvurdum. Ankaradan gelen cvp su sekılde. E.e.g. Kullanmakta oldugun. ılac. Ve. Kan tahlılı. Ayda gecırdıyın nobet sayısı bıldırmesı dıye ben raporumu nazıllı devlet hastanesınden aldım. tekrar oraya sevk ettıler ordada tetkıklerı yaptırdım kan e.e g. Kullandıgım ılac
yanlız ayda kacsefer nobet gecırdıyımı doktor yazmadı
bende bu yapılan tetkıklerle malıyeye gıttım. Evraklarımı Aldı ama ayda gecırdıyım nobet sayısı yok.
Bunun ıcın. Vergı ındırımım ret gelırmı

nolur yardım edın sımdıden cvp beklıyorum saygılar dılıyorum
a.e.o.lun

Ankara Maliye sizden o tahliller eksik diye bildirmiş, sizde o tahlilleri yaptırıp tekrar vermek zorundasınız. Eğer vermezseniz elbette RET cevabı alacaksınız.

Merhaba arkadaşlar,2 ay önce vergi indirimine hak kazandım.Evis sistemindende dereceye gşrdiniz mesajı geldi.Ancak,İşyerime vergi indirimiyle ilgi hiç bir evrak gönderilmedi.Bir sorun olurmu ilerde?

Artik maliye postaya vermiyo email ile gonderiyor sirkete

Aşamalar:

Raporunuz Alındı.
Raporunuz, 25/04/2017 tarih ve 130767 sayılı yazı ile Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulu'na gönderilmiştir. Cevap beklenmektedir. İş yerinize bilgi verilecektir.
28/05/2017 tarihinde rapor örneğiniz Maliye Bakanlığı'ndan gelmiştir. Rapor örneği ve Maliye Bakanlığı yazısının birer örneği iş yerinize gönderilmiştir. Engellilik dereceniz:
04/06/2017 tarihinde rapor örneği ve Maliye Bakanlığı yazısının birer örneği iş yerinize gönderilmiştir. İşlemlerin iş yerinden takip edilmesi gerekmektedir.
Raporunuz, 19/06/2017 tarih ve 215413 sayılı yazı ile Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulu'na gönderilmiştir. Cevap beklenmektedir. İş yerinize bilgi verilecektir.
11/07/2017 tarihinde rapor örneğiniz Maliye Bakanlığı'ndan gelmiştir. Rapor örneği ve Maliye Bakanlığı yazısının birer örneği iş yerinize gönderilmiştir. Engellilik dereceniz: 44
16/07/2017 tarihinde rapor örneği ve Maliye Bakanlığı yazısının birer örneği iş yerinize gönderilmiştir. İşlemlerin iş yerinden takip edilmesi gerekmektedir.

Benin vergi. Indirimi icin basvuru 've sonic kac. At. Gectini gosteren belge Kabul edildi yuzde 44 olarak

cemil84

benim evis tede görünmüyor sadece telefonla öğrendim hak kazandığımı, aynı durum bende de mevcut ortada evrak felan da yok. ne yapacağız merak ediyorum

Bimer'e yazdım durumu.Evraklarımın tekrar gönderilmesini talep ettim.Bakalım ne olacak.

Üst Alt