Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu ne zaman onaylanabilir?

cansinan_18

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ankara merkez sağlık kurulunu aradım tüm doktorlar varmış fakat ortopedi doktoru yokmuş dediler evraklar birikmiş ne zaman gelceğide belirsizmiş geçen hafta vergi indirimi için başvurdum hastaneye evrak ne zaman onaylanır ankaradan yorumlar nedir arkadaşlar

arkadaşım bende bu gün evraklarımı tamamladım ve vergi dairese başkanlına verdim 2-3 ay sürebilir diyosun şaka yapıyon galiba arkadaşım ne bu ya iki üç ay nabıyo bunlar ben zaten çok geç kaldım özürlü vergi indiriminden yararlanmak için olan yine bize oluyo kardeşim net üç ay bekliycekmiyim ben şimdi

Ben de mayıs sonunda gönderdim evrakları. 1 ayı geçkindir bekliyorum. Ama kuruldaki doktorlar tamamlanmadan bakamıyorlar. Biçare bekleyeceğiz:(
Burası Türkiye!!!

Bu konuyu BİMER e taşımamız gerkiyor herkez yazsın ben sürenin çok uzun sürdüğünü teknoloji çağında bu şekilde bir iletişim problemi kabul edilemez olduğunu ama tabiki geçiştirici cevap başvuru sayısı artdıkca bence birileri ilgilenir

Vergi indirimim onaylandı şimdiki aşama nedir saygılar...

ARKADAŞLAR SELAM BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORUM DEVAMLI YAZILAN YAZILARI OKUYORUM ÇOK ÖĞRETİCİ BİLGİLER MEVCUT ŞİMDİ KONUYA GEÇEYİM

13.06.2012 Tarihinde Vergi İndirimi için başvuru yaptım hastaneden %62 olarak yazıldı sağlık kurulunda bilzarlt formülü ile hesaplandı %48 olarak onaylandı ankara merkez sağlık kuruluna gitti raporum 4 aylık beklememin sonucunda bayramdan önce aradım aynen merkez sağlık kurulunda %48 olarak onaylandığını ve postaya verdiklerini söylediler bayramdan sonra izmire ulaşır raporun verği dairesine gider sorarsın dediler

1-arkadaşlar bugün gittim izmirde konak taki vergi deiresine 409 NUMARAYA GİTTİM raporun bize ulaşmadı dediler bize geldi ise bile sıra ile sisteme giriyoruz yapmanız gereken bişey yok dediler.biz iş yerinize yazı yazıyoruz ediler.

2- arkadaşlar ilk vergi indimi raporum %19 onaylanmıştı 2011 de yani bu sene %48 olarak onaylandı.

3-yapmam gereken birşey varmı bana bir yol gösterin allah rızası için

4-benim %50 engelli raporum var.askerlikte yapmadım ortopedik sorunum. erken emeklilik hakkı elde ettim mi bir daha benden rapor isterlermi bana biraz bilgi verebilirmisiniz saygılarımla allah benim gibi rapor bekleyen herkezin yardımcısı olsun

arkadaşım bende heyete girdim evraklar ankaraya gitti yani ekimin 21 de yüzde 40 verdiler acaba ankarada düşürürlermi bana 3 4 ay sürer dediler ankaranın tlf numarasını verirmisin şimdiden teşekkür ederim

sevgili cansinan?
bundan sonra yapacağın pek birşey kalmamış. hayırlı olsun. vergi dairesi raporu er geç iş yerine gönderecektir. fazla süreceğini sanmam. ama genede sen iş yerinden takip et. geldiği halde söylemiyor olan iş yerleri var.. bundan sonrası bildiğim kadarıyla prim günün dolduğunda emekli olabiliyorsun bu raporunla.. yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltir zaten...

sevgili, gülseren arkadaş?
evet en erken 2 en geç 6 ay sürüyor. ama genelikle 3 ayda bitiyor... raporun kaç olursa olsun ankara rapordaki bulgulara göre hareket eder ve dereceği koyar. inşalah düşmez. eskiden çok düşürüyorlardı. şimdiyse genelikle raporu olduğu gibi onaylıyorlar.. sanırım heyettekilerde olması gereken dereceği veriyorlar artık ki bu derece genelikle düşmüyor. daha önce çok şişirmeler vardı kanımca. ama şimdi durum teknolijiyle beraber düzeldi sanırım.. hayırlısı olsun adınıza

gülseren vergi indirimi için ankaranın düşürme ihtimali çok yüksek.hele senin gibi sınırda bekleyen raporları çok rahatlıkla düşürüyorlar.öyle bir durum oldugunda itiraz etme şansın var.bazende hastalık bulgusu anlaşılmadı diye hakem hastaneye sevkini yapıyorlar.yapman gerken beklemekve neticeye göre hareket etmen.tlf numarasını formlar içinde bulabilirsin.ama daha çok erken bekle biraz derim.

Bence gülseren düşürseler bile mücadeleni bırakma eğer oranlar yeni yönetmeliğe göre verildiyse sonuna kadar uğraş ben yıldan beri bunun için uğraştım ve sonunda kazandım hakkınızı arayın arkadaşlar. Telefon numarası 0312 4153206-03124152705

ben bu yıl aldım 5 hafta sonra sonuç geldi ...

Üst Alt