Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu yaparken özürlü kimlik kartımın fotokopisini de eklesem..?

nazif

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
vergi indirimi için baş vurdum. halen muayeneler devam ediyor. raporumu saglık kuruluna verirken özürlü kimlik kartımın fotokopisini ve işci bulma kurumu vasıtasıyla aldıgım raporu da ilştirsem herhangi bir faydası olurm u
bu raporların ikisi de %40

Teorik olarak hiç bir faydası yok. Dekor olsun diye ekle istersen. Bir zararı olmaz heralde.

fazla bilgi göz çıkarmaz derler ama fazla kağıdı memurlar görünce gözleri dönüyor.ben olsam eklerdim ama...

hastalığın hakkında ön bilgi olarak doktor tanısına yol gösterir sadece koymanda yarar var...

teşekkür

arkadaşlar verdiginiz cevaplar için cok saolun

Oran büyük olsa tamam da,tam sınırda olan %40 lık bir raporu ben olsam hiç eklemem.

yaklaşım tarzı ilginç!!!%40 ile %69 arasında bulunan raporlar aynı kategoride değerlendirlmiyor mu???vergi indiriminde,maaşta filan.yanlış mı biliyorum???

Sabo evet aynı da,oran tam sınırda olunca maliye düşürmeye pek hevesli oluyor genelde.:)

Üst Alt