Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu yaparken sağlık raporumuzun aslını mı gönderiyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan devids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

devids

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar

bu vergı ındırımınden yararlanmasak emeklılıge az bı sure kala defdedarlıga basvursak vergı ındırımını alsak olurmuyuz erken emeklı
ben yenı aldım raporumu %42 oranım 25 01 2010 da aldım ozel bı sırkete gırdım 5 aydır calısıyorum calıstıgım fırma bana ozurlu raporumun aslını ıstedı vergı ındırımı ıcın basvuracaklarmıs aslını vermesem noterden aslı gıbıdır onaylatsam fotokopıyı olur mu ıllede aslını mı gondercez

bıde ozurluluk oranım duserse aslını gondermıyomus ankara tekrar muaneyede gırecekmıyım bu vergı ındırımı ıcın ısyerım sadece aslını ıstedı benden raporumun fotopı olurmu dedım bılmıyoruz ded
ı ne yapsam acaba

işyerinin vergi indiriminde kullanması için hastaneden aslı gibidir veya noterden tasdikli suretini vermen yeterli neden aslını istiyorlarki anlamadım. işyerinin bir işine yaramaz özlük dosyana koyarlar ha aslı ha tastiklisi ne farkedeki.

Noterden raporu çoğaltabilir ve vergi indirimi için o nüshayı verebilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz...

pekı ankara raporun fotokopısı kabul edermı ıllede aslımı olcak aslını versem bende noterden aslı gıbıdır dursa kullanabılırmıyım

Aslı sizde kalsın, Ankara noter onaylı nüshayı yüzde yüz kabul eder.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt