Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi başvurusunda bulundum, ama sonra işten ayrıldım. Süreç nasıl ilerler?
VERGİ İNDİRİMİ BAŞVURUSUNDA BULUNDUM İŞTEN AYRILDIM..
MERHABA ARKADAŞLAR böyle bir duruma maruz kalan arkadaşlara yardım için bu konuyu açıyorum böyle bir durum karşısında başvuran şahıs nasıl bir yol izler başka işe başlamasımı gerekir dosya iş yerinemi gider yoksa daireyemi gitmesi lazım. bilgi almak için sordum teşekkürler.
Bende ankaradan çevap bekliyordum ve bende işten ayrılma durumum vardı. merak edip maliyeyi aradım..ankaradan cevap bekliyorum lakin işten ayrılma durumum söz konusu diye söyledim işten ayrılırsam ne gibi sorunla karşılaşırım sonuç nereye gider filan dedim.. net konuşmadılar. yeni işe başladığınız yerde kullanırsınız falan filan yuvarlak cümleler kullandılar net konuşmadılar... sen maliyeye gider öğrenirsin telefonla arama onlarda bu konuyu pek bilmiyorlar. istersen iş yeri personel sorumlusu yada muhasebecisi ile sürekli irtibatta ol oraya gelirse alırsın. korkacak sorun olacak bir şey yok diye biliyorum.
tahmin ediyorum vergi dairesi ewrakları teslim ettiğiniz birimle irtibata geçerseniz sizi ararlar diye düşünüyorum çünkü bildiğim kadarıyla ewraklar ankaradan vergi dairesine oradanda posta yoluyla iş yerinize geliyor yani ankaradan direk iş yerinize gelmiyor diye biliyorum ewrakları posta yoluyla göndermeden vergi dairesinden alabilirsiniz diye düşünüyorum. ama benim düşüncem tabii. en iyisini başına gelen bilir bilgilendirecek arkadaşlar varsa iyi olur. hayırlısı.
arkadaşlar benim aynı durumum oldu
bir iş yerinde çalışırken vergi indirimi için başvuru yaptım daha sonra işten ayrıldım.başka iş yerine raporumla engelli olarak işe girdim ama dikkat vergi indirimi alamadım 3 ay sonra eski işyerime vergi indirim yazım geldi o belgeyi eski işyerinden alıp yeni iş yerime verdim ve vergi indiriminin onaylandığı günden itibaren yeni iş yerimden geriye yönelik vergi indirimi ni aldım
sonuç olrak vergi indirimi başvuru yaptığınız iş yerine geliyor