Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusunda bulunmak için İŞKUR kaydı gerekli mi?

Danışan

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Engelli olarak işkurda kayıtım yok ve bir işyerinde çalışmaya başlayacağım.Buradan alacağım belgeyle vergi indirimi başvurusu yapmak istiyorum. İşkura engelli kaydı yaptırmama gerek varmı?

bahsi geçen konu iş kur ile alakası yok başladığın iş yerinde engelli raporun vergi dairesi başvurup işlemlerini yapabilirsiniz

İşyeri benden engelli iş arama belgesi istedi bunu işkur veriyormu? Galiba herhalikârda engelli kaydı yaptırmam gerekecek.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sgk girişim yapıldı. İşyerinden burada çalışıyor belgesini alıp hemen başvursam sıkıntı olurmu yoksa primlerin yatmasınımı beklemeliyim?

İşyeri sadece seni engelli statusunde calistirmak icin ISKUR kaydi ister. Vergi indiriminin Iskur ile alakasi yok. Ise basladiginiz gun, isyeri sizin SGK girisinizi yapar online olarak. Bu bildirim yapildiktan sonra hemen basvurabilirsiniz vergi indirimine. Beklemenize gerek yok, zaten islem cok uzun suruyor.

Anladım teşekkür ederim

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt