Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusunda hastaneye sevk edilmeden elimdeki raporu kabul ettiler?

KARBEYAZ09

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Ben Vergi indirimi için Vergi dairesine basvurdum. fakat Vergi dairesinde calısan memurlar beni hastaneye sevk etmedi. Elimdeki raporlarla Ankaraya gönderileceğini söyledi, daha önce de sosyal hizmetlerde özürlü kimlik kartımla ilgili raporu ankaraya gönderilmişti kartım çıkmıstı. Acaba vergi indirimi onaylanır mı benim. %47 raporum düşer mi ? ankaraya giden raporun düşme ihtimali varmıdır?

Elindeki rapor yeni tarihlidir buyük ihtimalle o yüzden raporun kabul edilmiş ve ankaraya yollanmıştır bu linki tıklayarak bilgi sahibi olabilirsin fakat yeni tarihli raporlar genellikle onaylanır
ÖZÜRLÜLERE VERİLECEK

06.07.2007 raporlu sağlık kurulu raporum var. sizce durum nedir ? 1-2 yıllık dedinizde

2006 yılında yürürlüğe giren yeni engel oran cetveline göre düzenlenmiş olup olmadığı kastedildi sanırım 1-2 yıllık derken.
Raporunuz yeni cetvele göre düzenlenmiş olduğundanb sorun yaşanmaz inşaallah diyorum.

Üst Alt