Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusunda rapor oranları neye göre belirleniyor?

emr-osm

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
vergi indiriminde maliye bakanlığı gelirler idaresi başkanlığı neye göre tekrar oran belirliyor?
onlardaki oran tablosu farklı mı yoksa aynı mı? neyi araştırıyorlar?
açıklarsanız sevinirim

işgücü kaybı cetveli herkesi bağlar. Cetvel ne öngörmüşse o geçerlidir. Eğer cetvele aykırılık varsa, itiraz etme hakkı her zaman mevcut.

vergi indirimi

sayın bülentbey vergi indirimi için bende baş vurdum şuanda rapor ankarada anlmadığım şu neden oranı düşürüyorlar acaba rapor tarihi eski olduğu için yeni oranlarmı geçerli oluyo veya onlarda özürlülük ölçütü sınıflandırılmasıyla ilgili başka bi yönetmelikmi var anlamadım cevaplandırırsanız sevinirim ama genelde 2000 ve aşağıyıllarda alınan raporlarda sorun çıkıyo takip ettiğim kadarıyla

hayır arkadasım genelde coğu raporlarda sorun cıkartıyorlar.maliye sağlık kurumu deil ankara budama kurumu olmus kurum.herkes kafasına göre calısıyor.burası türkiye hakkını ararsan albılırsın aramazsan arkana baka baka gıdersın.

bu iş gücü kaybı cetveli 2006 dan önce bizim gibi hastalara % 40 en az vriyormuş. şimdi ise 30 diyorlar. ben daha önce başvurmadığım içinmi suçluyum. bu kanunun iş gücü kaybı cetvel oranlarının değişme durumu yokmu.

Yönetmelik değişikliğ ve daha önce alınan raporların yenileme işlemlerinden dolayı engelliler mağdur edilmekte.

Üst Alt